EX GLORY KICKBOKSER: 'Wit-Russische president beste coronavirus-expert ter wereld' Nieuws
Nieuws

EX GLORY KICKBOKSER: 'Wit-Russische president beste coronavirus-expert ter wereld'

EX GLORY KICKBOKSER: 'Wit-Russische president beste coronavirus-expert ter wereld'
EX GLORY KICKBOKSER: 'Wit-Russische president beste coronavirus-expert ter wereld'

Russische voormalig GLORY Kickbokser Sergei Loekasjenko vindt de Wit-Russische president Loekasjenko de beste coronavirus-expert ter wereld.

Als je dacht dat de Amerikaanse president Donald Trump de beste coronavirus expert is, na het melden dat mensen zich met ontsmettingsmiddelen moeten injecteren tegen het coronavirus dan heb je het mis.

Kharitonov die voor Bellator MMA vecht, zegt dat de Wit-Russische leider Alexander Loekasjenko, bekend om zijn promotie van wodka, sport en sauna's als methoden om Covid-19 te bestrijden, er meer verstand van heeft.

Werken en alcohol

Gevallen van COVID-19 in Wit-Rusland zijn in een week meer dan verdubbeld tot meer dan 7.000, maar Loekasjenko zegt ​​dat het virus zeer eenvoudig te bestrijden is.

Alcohol en landbouw zijn een van de beste manieren zijn om het virus dat Europa heeft geteisterd, te beheersen, waardoor zijn land gewoon door kan gaan terwijl bijna de hele wereld op slot is gegaan om burgers te beschermen tegen de dodelijke ziekte.

Er is niks aan de hand, toch?

Ook staat Loekasjenko gewoon sportevenementen toe en zelfs 1 op 1 gevechten weliswaar zonder publiek, maar toch. Afgelopen zaterdag mocht M-1 Global nog een event in Minks organiseren welke live werd uitgezonden.

Dit alles leidt er toe dat Loekasjenko pal achter de president staat en hem de expert vindt waar de wereld naar moet luisteren. Overigens stond Kharitonov ooit tegenover Rico Verhoeven in 2012 tijdens GLORY 4, waar hij verloor van de Nederlander.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws