Ex-Chelsea voetballer vecht voor KSW MMA-titel vandaag in Polen Nieuws
Nieuws

Ex-Chelsea voetballer vecht voor KSW MMA-titel vandaag in Polen

Ex-Chelsea voetballer vecht voor KSW MMA-titel vandaag in Polen
Ex-Chelsea voetballer vecht voor KSW MMA-titel vandaag in Polen

Ricardo Prasel vecht vanavond voor de KSW zwaargewicht titel in Polen tegen Phil De Fries. Prasel zei tegen Daily Star Sport: "Ik voel me erg goed om te strijden voor de titel.

Ex voetballer Ricardo Prasel is van Chelsea talent naar de rand van zwaargewicht MMA-glorie gegaan. Dit nadat hij gedwongen was met pensioen te gaan kort nadat hij het opnam tegen Didier Drogba en Michael Ballack in West-Londen. Prasel stapte over naar vechtsport nadat hij herstelde van een blessure die zijn carrière beëindigde.

Beter dan voetballen

De voormalige doelman van 1,80 m gebruikte zijn conditie perfect nadat hij gedwongen was zich terug te trekken uit het voetbal door 13 van zijn 16 professionele MMA-gevechten te winnen. En vaak een enorme drop-kick in zijn voordeel te gebruiken.

Nu, 12 jaar na het verlaten van Stamford Bridge, neemt Prasel het op tegen KSW's Britse zwaargewicht koning Phil De Fries en hij weet dat een overwinning het gevoel zal overtreffen dat hij kreeg toen hij tekende voor Chelsea.

Voel me goed

,,Ik voel me erg goed om hier te strijden voor de titel. Phil is een geweldige atleet en hij is ongeslagen in KSW. Maar iedereen verliest op een gegeven moment en ik hoop dat ik iedereen kan verrassen." De 32-jarige pakte 13 overwinningen in 16 MMA-gevechten, inclusief een mislukte poging om de UFC te bereiken op Dana White's Contender Series.

Prasel is er zeker van dat het overwinnen van De Fries, het behalen van een contract voor Chelsea zou overtreffen. Hij concludeerde: "Als ik de titel win, zal ik zeker gelukkiger zijn dan dat ik naar Chelsea ben gegaan. In Brazilië sta ik tegenwoordig beter bekend als vechter dan als speler, al zijn er nog steeds veel opmerkingen over voetballer zijn."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws