Ex-Chelsea voetballer vecht voor KSW MMA-titel vandaag in Polen
Home / Nieuws / Ex-Chelsea voetballer vecht voor KSW MMA-titel vandaag in Polen

Ex-Chelsea voetballer vecht voor KSW MMA-titel vandaag in Polen

Ex-Chelsea voetballer Ricardo Prasel vecht voor KSW MMA-titel vandaag in Polen

Ricardo Prasel vecht vanavond voor de KSW zwaargewicht titel in Polen tegen Phil De Fries. Prasel zei tegen Daily Star Sport: “Ik voel me erg goed om te strijden voor de titel.

Ex voetballer Ricardo Prasel is van Chelsea talent naar de rand van zwaargewicht MMA-glorie gegaan. Dit nadat hij gedwongen was met pensioen te gaan kort nadat hij het opnam tegen Didier Drogba en Michael Ballack in West-Londen. Prasel stapte over naar vechtsport nadat hij herstelde van een blessure die zijn carrière beëindigde.

Beter dan voetballen

De voormalige doelman van 1,80 m gebruikte zijn conditie perfect nadat hij gedwongen was zich terug te trekken uit het voetbal door 13 van zijn 16 professionele MMA-gevechten te winnen. En vaak een enorme drop-kick in zijn voordeel te gebruiken.

Nu, 12 jaar na het verlaten van Stamford Bridge, neemt Prasel het op tegen KSW’s Britse zwaargewicht koning Phil De Fries en hij weet dat een overwinning het gevoel zal overtreffen dat hij kreeg toen hij tekende voor Chelsea.

Voel me goed

,,Ik voel me erg goed om hier te strijden voor de titel. Phil is een geweldige atleet en hij is ongeslagen in KSW. Maar iedereen verliest op een gegeven moment en ik hoop dat ik iedereen kan verrassen.” De 32-jarige pakte 13 overwinningen in 16 MMA-gevechten, inclusief een mislukte poging om de UFC te bereiken op Dana White’s Contender Series.

Prasel is er zeker van dat het overwinnen van De Fries, het behalen van een contract voor Chelsea zou overtreffen. Hij concludeerde: “Als ik de titel win, zal ik zeker gelukkiger zijn dan dat ik naar Chelsea ben gegaan. In Brazilië sta ik tegenwoordig beter bekend als vechter dan als speler, al zijn er nog steeds veel opmerkingen over voetballer zijn.”

Bekijk ook

Overeem geeft tijdlijn! 'Dit nog na Badr en dan is het genoeg'

Overeem geeft tijdlijn! ‘Dit nog na Badr en dan is het genoeg’

Meer dan dat zal het niet zijn

UFC-ster McGregor daagt Hasbulla uit! 'Niet te hard slaan'

UFC-ster McGregor daagt Hasbulla uit! ‘Niet te hard slaan’

Dit is waar ik op heb gewacht

Mohammed Boutasaa in ONE Titel strijd op 21 oktober! 'Beste rivaal tot nu toe'

Mohammed Boutasaa in ONE Titel strijd op 21 oktober! ‘Beste rivaal tot nu toe’

Mohammed Boutasaa, is tot nu toe ongeslagen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page