'Even bijtanken!' Rico ondergaat afbeul training (video) Nieuws
Nieuws

'Even bijtanken!' Rico ondergaat afbeul training (video)

'Even bijtanken!' Rico ondergaat afbeul training (video)
'Even bijtanken!' Rico ondergaat afbeul training (video)

Rico Verhoeven is niet voor niets de koning van het kickboksen. Altijd voor 70% klaar om te knokken en dat komt door rigoreuze trainingen. Maar soms moet je ook even bijtanken.

Wereldkampioen kickboksen is een baan waar je hard voor moet trainen, zo ook Rico. Echter is onze nationale kickboks trots die de sport een geweldige boost gaf dat niet zomaar geworden. Binnenkort verschijnt de nieuwe docu serie over de koning van het kickboksen 'Dream Big'.

Groot dromen

Daar is in de trailer te zien hoe hij rees in de rangen van het kickboksen. Op social media is te zien hoe Rico letterlijk wordt afgebeuld in de trainingen. Maar ook letterlijk even moet bijtanken omdat hij zonder benzine staat op weg naar huis van de sportschool.

Zij letterlijk grote vriend Martyn Ford ook wel bekend als de 'engste man' moet er hartelijk om lachen, maar kan in de training het tempo van Rico niet bijhouden. Wanneer Rico weer in de ring verschijnt is niet duidelijk dus moeten de fans het voorlopig even doen met zijn training video's.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws