Engste man onthult reden afzeggen gevecht Iraanse Hulk: 'Genoeg gepest!' Nieuws
Nieuws

Engste man onthult reden afzeggen gevecht Iraanse Hulk: 'Genoeg gepest!'

Engste man onthult reden afzeggen gevecht Iraanse Hulk: 'Genoeg gepest!'

Martyn Ford onthult waarom hij de Iraanse Hulk-bokswedstrijd annuleerde. 'Ik voelde me heel slecht over de hoeveelheid die hij werd gepest'.

Engste man Ford was aanvankelijk terughoudend om de annulering van de langverwachte bokswedstrijd tegen de Iraanse Hulk te bespreken. Ford legde aanvankelijk alleen uit dat het gevecht was geannuleerd en dat hij niet langer deel zou uitmaken van de Boxstar UK-bokskaart voor beroemdheden.

Kon het niet meer aan

Het pure feit dat hij zich terugtrok uit zowel Boxstar-engagement als het Iraanse Hulk-boksen, schetste een beeld dat er misschien meer aan de hand was. Ford heeft nu in een exclusief aan de Mirror uitgelegd wat er is gebeurd.

,,Als buitenstaander zouden mensen kunnen zeggen: 'Waar heb je het over?' maar van iemand die erbij was, die hem zag en de manier waarop hij afbrokkelde. We hadden een face-off en het was een klein duwtje. Ik keek in zijn ogen en draaide me toen om en zei tegen de jongens: 'Er is geen gevecht'.

Genoeg zo

,,Wat er daarna gebeurde, voelde ik me al rot over de hoeveelheid gepest en zijn reactie op gepest worden op de nationale tv. Toen kwamen zijn ouders om de hoek en zeiden: ‘we willen niets met je te maken hebben, je bent zwak’. Toen op Instagram Live hij zei dat hij Iraniërs haat en een einde aan zijn leven wil maken. Ik dacht gewoon: 'Nee, ik kan hier geen deel van uitmaken'."

Ford legde uit dat hij nog steeds bokstraining doet, maar dat er op dit moment geen concrete plannen zijn om een ​​boksdebuut te maken. ,,Ik ben nog aan het trainen, het enige wat ik niet doe is actief sparren. Ik ben terug geschakeld naar weerstand en explosieve kracht. Als er iets gebeurt waarvan ik hoop dat ik me snel kan aanmelden, heb ik getraind en ben ik klaar", aldus Ford.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws