Engste Man deelt rake klappen uit! 'Eindelijk zover' (video) Nieuws
Nieuws

Engste Man deelt rake klappen uit! 'Eindelijk zover' (video)

Engste Man deelt rake klappen uit! 'Eindelijk zover' (video)

Martyn Ford landde een aantal zware body shots op rapper Tom Zanetti voorafgaand aan diens boksdebuut. Zanetti is verschillende keren dicht bij zijn boksdebuut geweest, maar een gevecht is uitgebleven, maar volgende maand zal hij het opnemen tegen YouTube-ster Slim Albaher.

Tom Zanetti heeft enkele wrede bodyshots doorstaan van sterkste man Martyn Ford ook wel bekend als de 'engste man' ter wereld. Voorafgaand aan zijn boksdebuut welke eindelijk volgende maand plaatsvindt, wilde Zanetti zichzelf testen (lees verder onder video).

Zanetti zou het opnemen tegen Jayden King in zijn boksdebuut op de vorige Misfits-kaart in Sheffield, maar zijn tegenstander trok zich terug uit het gevecht na de wrede vechtpartij op de persconferentie. De rapper wilde al het grootste deel van een jaar graag zijn debuut maken en hij heeft eindelijk zijn kans.

Rake klappen

Ford bleef met verwoestende kracht op de romp van Zanetti slaan, terwijl de rapper wanhopig door de pijn heen kromp voordat hij aan het einde van de sessie brulde van opwinding. Het zal een zware opgave worden voor Zanetti tegen Albaher. Deze heeft een aantal indrukwekkende overwinningen behaald op onder meer Ryan Taylor en FaZe Temperrr.

Ford zelf zou eerder dit jaar zijn eigen boksdebuut maken tegen de Iraanse Hulk, maar het gevecht werd opgeschort nadat de Brit zijn zorgen had geuit over de geestelijke gezondheid van zijn tegenstander. Ondanks dat hij nauw verbonden is met een gevecht tegen Thor Bjornsson, lijkt het erop dat hij niet langer in de ring zal stappen. Nadat de IJslandse ster ervoor heeft gekozen om terug te keren naar sterkste manne wedstrijden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws