Home / Nieuws / Enfusion Cage Events: Top mix van MMA en staand vechten

Enfusion Cage Events: Top mix van MMA en staand vechten

Enfusion Cage Events: Top mix van MMA en staand vechten

Enfusion komt met een geheel nieuw vechtsport concept.

Een van de grote vechtsport organisaties van Nederlandse oorsprong, Enfusion komt met een spectaculair concept, ECE Enfusion Cage Events. Enfusion staat sinds jaar en dag bekend om haar goed georganiseerde kickboks events in binnen en buitenland.

ECE brengt een mix van diverse vechtsporten bij elkaar Xtreme stand-up (staande gevechten) en MMA. Het eerste event zal op 6 juli gehouden worden op Tenerife. Zowel Xtreme stand-up als MMA zal worden uitgevochten met mma-handschoenen.

Internationale uitbreiding

De Xtreme stand-up gevechten zijn opgebouwd uit 3 ronden van 3 minuten, met een 1 minuut rust. Enfusion MMA zal bestaan uit 3 x 5 minuten met ook 1 minuut rust. “In 2019 promoot ECE Spanje, Portugal, Nederland en waarschijnlijk Duitsland en in 2020 hopen we uit te breiden buiten Europa, te denken valt aan Azie en Noord Amerika, ” zegt Edwin van Os, CEO van Enfusion.

MEER INFO >> Over ECE Enfusion Cage Events klik hier

ECE Enfusion Cage Events zal ook vrouwen gevechten bevatten, onder leiding van de bekende wereld kampioen Muaythai Julie Kitchen, een doelgroep die gelukkig niet vergeten wordt. Deze gevechten zitten vaak vol met actie. Enfusion maakt met deze stap een hele belangrijke voor de vechtsport wereld en zal ongetwijfeld, haar positie hiermee versterken als een van de compleetste vechtsport organisaties ter wereld.

Bekijk ook

VIDEO: Dillian Whyte laat Lucas Browne voor dood achter in de ring

DODEN: UFC vechter’s coach pleit voor handheld hersenscanners

Er wordt de afgelopen tijd veel gepleit voor handheld hersenscanners

ONE Championship oprichter Chatri Sityodtong CEO van het jaar!

CORONAVIRUS: Geen publiek bij ONE Championship vechtsport event

Het Coronavirus gooit roet in het eten

Wij spraken met de Vechtsportautoriteit over het streven naar een gereguleerde, veilige, gezonde en goed georganiseerde vechtsportsector!

VECHTSPORTAUTORITEIT: Wangedrag moet aangepakt worden

De Nederlandse Vechtsportautoriteit