🎥 | BOOS: UFC fans kwaad om rare uitslag Jones vs. Reyes - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / 🎥 | BOOS: UFC fans kwaad om rare uitslag Jones vs. Reyes

🎥 | BOOS: UFC fans kwaad om rare uitslag Jones vs. Reyes

Veel boosheid en onbegrip onder de UFC fans na de winst van UFC kampioen Jon Jones op Dominick Reyes tijdens UFC 247 zaterdagnacht.

Social media gonst van de boze reacties over de winst van Jones, zelfs de commentatoren en prof vechters betwisten de controversiële uitslag. “De UFC 247 wedstrijd tussen Jones en Reyes vanavond had de meest afschuwelijke beoordeling die ik ooit heb gezien! Ik zou graag willen zeggen dat het een gevolg is van zielige incompetentie, maar ik zou liegen,”zegt een van de analisten.

“Wat mij betreft is dit gewoon een ander voorbeeld van de corruptie die veel professionele sporten aantast. Ik ga daar niet verder op in, eerlijk gezegd is het zonde van mijn tijd.” Het gevecht tussen Jones en Reyes die over de volle 5 ronden ging is niet de enige wedstrijd die onder vuur ligt.

Grote schande

Ook de overige partijen op het UFC 247 event liggen onder vuur qua jury beslissingen. DE UFC ligt de afgelopen tijd flink onder vuur en wordt steeds vaker beticht van vals spel. Ook de wedstrijd tussen UFC Ster Conor McGregor en Donald Cerrone wordt door velen aangemerkt als doorgestoken kaart, het zou alleen nog maar om het geld gaan.

De scores van de jury

Reyes won duidelijk de eerste drie ronden van het gevecht. “Echt jammer dat een briljante uitvoering als deze alleen zal leven en sterven in de hoofden van degenen die er getuige van zijn geweest,” zegt een criticus. Het lijkt niet waarschijnlijk dat Reyes tegen het oordeel van de jury in beroep zal gaan.

Bekijk ook

Glory lanceert NFT-marktplaats voor vechtsporten

Glory Smacks wordt dit jaar gelanceerd

‘Contract in de zak!’ UFC’er MEPT rivaal aan diggelen

Een spervuur van hamervuisten en stoten op het canvas bezegelde de deal

Angst nekte Joshua in Usyk gevecht! ‘Deze bokser brak hem’

Zo erg dat dit zijn bokscarrière verpestte

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page