Einde pensioen Conor McGregor: 'Zie jullie in de  MMA-kooi' Nieuws
Nieuws

Einde pensioen Conor McGregor: 'Zie jullie in de MMA-kooi'

Einde pensioen Conor McGregor: 'Zie jullie in de  MMA-kooi'
Einde pensioen Conor McGregor: 'Zie jullie in de  MMA-kooi'

Zo plotseling als Conor McGregor zijn pensioen aankondigde, lijkt hij er nu alweer uit te zijn.

Afgelopen nacht tweette de inmiddels beruchte Ierse vechter dat hij zich een voelt met zijn fans, ongeacht welk geloof of achtergrond en sloot af met "Ik zie jullie in de MMA-Kooi".

De UFC-ster kondigde vorige week aan met MMA op Twitter te zeggen: "Hé jongens snelle aankondiging, ik heb besloten me terug te trekken uit de sport die formeel bekend staat als 'Mixed Martial Art' vandaag .Ik wens dat al mijn oude collega's veel geluk in hun wedstrijden. " Maar nu komt hij dus alweer terug.

Al voorspelt

Het lijkt erop dat UFC-baas Dana White dit ook zag aankomen; in een interview met Channel 8 in Las Vegas, toen hem werd gevraagd of hij dacht dat McGregor met pensioen was, antwoordde hij: "Nee. Ik denk dat er een aantal dingen zijn die Conor wil en ik denk dat Conor een persoonlijk gesprek wil. "

LEES OOK: Conot McGregor bashed vrouw Khabib

Zijn mogelijke einde aan zijn pensionering komt slechts enkele uren nadat hij zeer openlijk werd veroordeelt voor het plaatsen van een tweet waarin hij een foto van Nurmagomedov en een van zijn vrouw deelde met de tekst: "Je vrouw lijkt op een handdoek."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws