šŸŽ„ Eerste erotische Jiu Jitsu film ter wereld uitgebracht! 'Kijken of niet?' Nieuws
Nieuws

šŸŽ„ Eerste erotische Jiu Jitsu film ter wereld uitgebracht! 'Kijken of niet?'

šŸŽ„ Eerste erotische Jiu Jitsu film ter wereld uitgebracht! 'Kijken of niet?'

Net als denkt alles te hebben gezien in de vechtsportwereld komt er een erotische Jiu Jitsu film ten tonele. Maar of de fans daar nu echt op zitten te wachten is de vraag.

In een opmerkelijke ontwikkeling heeft 's werelds eerste (naar wij aannemen) op Braziliaans Jiu Jitsu (BJJ) geĆÆnspireerde erotische film het licht gezien. "BJJ: Woman on Top" ging vorige maand in premiĆØre op Viva Max en wordt geleid door Angela Morena in de hoofdrol.

Hoewel we nog geen manier hebben gevonden om de film te bekijken, meldt IMDB dat het hoofdpersonage, gespeeld door Morena, Elise is. Voor degenen die vreesden dat dit een serieuze documentaire zou zijn over vechtsporten, zal de synopsis geruststellend zijn: "Elise leert de vechtsport Brazilian Jiu Jitsu om zichzelf te verdedigen, maar ze realiseert zich al snel dat BJJ-bewegingen ook gebruikt kunnen worden in gepassioneerde liefdesuitingen", volgens IMDB.

Nieuw genre

De film wordt gepromoot door Viva Max, een streamingdienst die beweert de thuisbasis te zijn van: "Alle top-Filipijnse kaskrakers en populaire televisieseries van elk genre." Of "BJJ: Woman on Top" een kaskraker zal worden, moet nog blijken. Moreno lijkt een ervaren kracht te zijn in erotische films in de Filipijnen, met titels als "Sabel is Still Young," "High on Sex," en "X-Deal 2" op haar naam.

Mainstream films

Dit zijn niet het soort films waarvoor Oscar-nominaties worden uitgereikt, maar met 13 films en drie tv-shows in de afgelopen drie jaar lijkt Moreno zeker druk bezig te zijn. De regisseur is Linnet Zurbano, die heeft gewerkt aan enkele mainstream films, waaronder "The Bourne Legacy" en "The Janitor."

Complex plot

De trailer geeft een beetje inzicht in het complexe plot, waarin het personage van Morena lijkt te worden gedrogeerd en seksueel te worden misbruikt. Vervolgens heeft ze een grote ruzie met haar vrienden voordat ze interesse krijgt in BJJ en meer specifiek, haar BJJ-instructeur.

Helaas lijkt de regisseur geen echte Braziliaanse Jiu Jitsu-beoefenaars te hebben ingeschakeld, hoewel we de volledige castlijst nog niet hebben gezien. De kans om naast Morena te schitteren zou echter ongetwijfeld de totale verlies van geloofwaardigheid vergoeden die werken aan een dergelijk project onvermijdelijk met zich mee zou brengen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws