Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Exclusief: Trainer Badr Hari, Said el Badaoui ’21 december laten wij het zien’

Exclusief: Trainer Badr Hari, Said el Badaoui ’21 december laten wij het zien’

Vechtsport info had een exclusief interview met de trainer van Badr Hari, Said el Badaoui.

In aanloop naar de rematch tussen Bader Hari en Rico Verhoeven zochten wij Said el Badaoui op. “Een interview is goed.’ vertelde Said el Badaoui vooraf. “Ik wil het alleen wel over de toekomst hebben. Ik wordt vaker benaderd voor interviews zeker nu ik Badr train, deze hou ik veelal af maar met jullie wil ik wel praten.”

In de gym van Said el Badaoui, vertelde de top trainer over hoe de samenwerking met Badr tot stand gekomen is. Beiden kennen elkaar uit het verleden, “wij hebben eerst gekeken of er een klik was, die bleek er te zijn en besloten wij met elkaar te gaan werken, “zegt el Badaoui.

Wij gaan het bewijzen op de 21e december

Als trainer weet El Badaoui waar hij over praat, meerdere top vechters zoals Germaine de Randamie weten hun weg te vinden naar zijn gym. De Randamie vecht zaterdag in Amerika tegen het opkomend talent Aspen Ladd, over deze partij zegt El Badaoui dat hij wel verwacht dat De Randamie deze moet kunnen winnen.

ZIE OOK>> Rematch Badri Hari en Rico Verhoeven in december

Terugkomend op het gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari welke op 21 december plaatsvindt in het Gelredome te Arnhem en de uitkomst daarvan, is El Badaoui, “21 december laten wij het zien, meer zal ik er niet over zeggen. ” Wil je weten wat Said el Badaoui te zeggen heeft, bekijk dan de bovenstaande video.

Bekijk ook

Bokskampioen Andy Ruiz Jr maakt terugkeer naar de ring

Het ziet er naar uit dat voormalig Bokskampioen Andy Ruiz Jr nog voor het einde ...

Tyson Fury boos over discriminatie woonwagenbewoners (video)

Tyson Fury die zelf geboren is in een woonwagen poste een video online. Waarin te ...

UFC BAAS DANA WHITE: ‘Ik kom snel met boksnieuws’

Dana White de president van de UFC heeft verklaard dat hij de komende weken een ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page