?  | Groot kickboks knock-out feest tijdens K-1 in Japan Nieuws
Nieuws

? | Groot kickboks knock-out feest tijdens K-1 in Japan

?  | Groot kickboks knock-out feest tijdens K-1 in Japan

Het event wat gewoon toegankelijk was voor het publiek had een groot aantal knalpartijen op het programma staan. Waaronder die van de Nederlander Jordann Pikeur die helaas verloor van Kubo Yota om de K-1 weltergewicht titel.

Over het evenement bestond veel verdeeldheid. Een aantal fans bekritiseerde de organisatie omdat ze het evenement niet had uitgesteld of geannuleerd als reactie op de gevaarlijke uitbraak van het corona / Wuhan-virus die heeft geleid tot duizenden doden in China en Europa.

Achtman toernooi

Als reactie op de uitbraak heeft de promotie vorige week een coronavirus-advies uitgebracht. Duizenden fans woonden nog steeds het evenement van vandaag bij. Veel fans droegen gezichtsmaskers in een poging zichzelf te beschermen tegen blootstelling aan het virus of andere ziektekiemen.

Wat betreft de actie binnen de ring, werd het zeker waargemaakt. Talrijke knockdowns en knockouts vonden plaats op de marathon 24-bout fight card. Kimura werd de nieuwe K-1 WGP-kampioen superweltergewicht door het acht man toernooi te winnen. Kimura won alle drie zijn wedstrijden door een onderbreking in de eerste ronde, waaronder een spectaculaire sloop van Eder Lopes in de halve finale.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws