Home / Nieuws / 🎥 | Groot kickboks knock-out feest tijdens K-1 in Japan

🎥 | Groot kickboks knock-out feest tijdens K-1 in Japan

De legendarische Japanse K-1-organisatie hield zondag haar jaarlijkse K’Festa 3-evenement in de beroemde Saitama Super Arena in Saitama, Japan.

Het event wat gewoon toegankelijk was voor het publiek had een groot aantal knalpartijen op het programma staan. Waaronder die van de Nederlander Jordann Pikeur die helaas verloor van Kubo Yota om de K-1 weltergewicht titel.

Over het evenement bestond veel verdeeldheid. Een aantal fans bekritiseerde de organisatie omdat ze het evenement niet had uitgesteld of geannuleerd als reactie op de gevaarlijke uitbraak van het corona / Wuhan-virus die heeft geleid tot duizenden doden in China en Europa.

Achtman toernooi

Als reactie op de uitbraak heeft de promotie vorige week een coronavirus-advies uitgebracht. Duizenden fans woonden nog steeds het evenement van vandaag bij. Veel fans droegen gezichtsmaskers in een poging zichzelf te beschermen tegen blootstelling aan het virus of andere ziektekiemen.

Wat betreft de actie binnen de ring, werd het zeker waargemaakt. Talrijke knockdowns en knockouts vonden plaats op de marathon 24-bout fight card. Kimura werd de nieuwe K-1 WGP-kampioen superweltergewicht door het acht man toernooi te winnen. Kimura won alle drie zijn wedstrijden door een onderbreking in de eerste ronde, waaronder een spectaculaire sloop van Eder Lopes in de halve finale.

Bekijk ook

KICKBOKSEN: Enfusion maakt eerste titelgevecht na lockdown bekend

Enfusion maakte het eerste titelgevecht bekend na het uitbreken van de coronapandemie. De Nederlandse Sarèl ...

Alexander Volkanovski wil een statement maken met verslaan Max Holloway

Ondanks het behalen van een overwinning op Max Holloway, lijkt Alexander Volkanovski het moeilijk te ...

De donkere kant van Tyson Fury vs Anthony Joshua

Tyson Fury en Anthony Joshua die instemden met financiële voorwaarden voor een deal met twee ...