🎥 | Groot kickboks knock-out feest tijdens K-1 in Japan – Vechtsport Info
Home / Nieuws / 🎥 | Groot kickboks knock-out feest tijdens K-1 in Japan

🎥 | Groot kickboks knock-out feest tijdens K-1 in Japan

De legendarische Japanse K-1-organisatie hield zondag haar jaarlijkse K’Festa 3-evenement in de beroemde Saitama Super Arena in Saitama, Japan.

Het event wat gewoon toegankelijk was voor het publiek had een groot aantal knalpartijen op het programma staan. Waaronder die van de Nederlander Jordann Pikeur die helaas verloor van Kubo Yota om de K-1 weltergewicht titel.

Over het evenement bestond veel verdeeldheid. Een aantal fans bekritiseerde de organisatie omdat ze het evenement niet had uitgesteld of geannuleerd als reactie op de gevaarlijke uitbraak van het corona / Wuhan-virus die heeft geleid tot duizenden doden in China en Europa.

Achtman toernooi

Als reactie op de uitbraak heeft de promotie vorige week een coronavirus-advies uitgebracht. Duizenden fans woonden nog steeds het evenement van vandaag bij. Veel fans droegen gezichtsmaskers in een poging zichzelf te beschermen tegen blootstelling aan het virus of andere ziektekiemen.

Wat betreft de actie binnen de ring, werd het zeker waargemaakt. Talrijke knockdowns en knockouts vonden plaats op de marathon 24-bout fight card. Kimura werd de nieuwe K-1 WGP-kampioen superweltergewicht door het acht man toernooi te winnen. Kimura won alle drie zijn wedstrijden door een onderbreking in de eerste ronde, waaronder een spectaculaire sloop van Eder Lopes in de halve finale.

Bekijk ook

AANSTELLER: Blondje twijfelt over dichtgeslagen oog Saunders

Billy Joe Saunders leed een vernietigende nederlaag afgelopen nacht tegen de Mexicaanse bokskoning Canelo Alvarez

UFC gemist? Kijk hier de gevechten terug van afgelopen nacht

Kijk hier de UFC gevechten van afgelopen nacht terug

Ellende: Pech achtervolgt UFC-event van aankomende nacht

UFC Vegas 26 gaat door met een negen-wedstrijden-kaart.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page