Drank maakte bokslegende De La Hoya dol: 'Excuses voor gedrag' Nieuws
Nieuws

Drank maakte bokslegende De La Hoya dol: 'Excuses voor gedrag'

Drank maakte bokslegende De La Hoya dol: 'Excuses voor gedrag'

Oscar De La Hoya heeft zijn excuus aangeboden over zijn nogal opgewonden commentaar tijdens het Triller boksevenement van afgelopen weekend. De bokslegende zegt dat hij beneveld achter de microfoon zat.

De La Hoya bevond zich Triller-commentaar cabine tijdens Triller: Askren vs. Paul-evenement en leek onder invloed te zijn. De La Hoya's commentaar was eigenlijk zo bizar dat het de feitelijke bokswedstrijden begon te overschaduwen. De La Hoya geeft zelf een verklaring;

,,Ik ben ongeveer zes weken in de beestmodus geweest, toch? En ik ging er een beetje in op. Weet je, ik begon een paar drankjes te drinken. En toen vroegen ze me: ‘Waarom ga je niet commentaar geven?’ En ik dacht: ‘Oh man! Oké, oké. 'Ik werd een beetje meegesleept", aldus de oud-bokser die binnenkort zijn comeback maakt.

Verslaving

Voormalig UFC-zwaargewicht kampioen Frank Mir, die zijn professionele boksdebuut maakte tijdens het evenement, was een van de vele vechters die hun ongenoegen uitten: ,,Wat betreft het commentaar tijdens mijn gevecht van gisteravond. Ik zou boos kunnen zijn en ik zou ook kunnen lachen, maar verslaving is geen grap, dat weet ik", aldus Mir.

De La Hoya bood zijn verontschuldigden aan; ,,Ik bied mijn excuses aan. Maar het is allemaal goed. Het is al goed. Ik ben terug in de beestmodus. Ik ben klaar om te gaan en ik bedoel, zoals je weet, heb ik foto's en video's van mijn training gepost. Dus daar ga ik mee door. Dus het is aan, baby. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws