Drank maakte bokslegende De La Hoya dol: ‘Excuses voor gedrag’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Drank maakte bokslegende De La Hoya dol: ‘Excuses voor gedrag’

Drank maakte bokslegende De La Hoya dol: ‘Excuses voor gedrag’

Oscar De La Hoya heeft zijn excuus aangeboden over zijn nogal opgewonden commentaar tijdens het Triller boksevenement van afgelopen weekend. De bokslegende zegt dat hij beneveld achter de microfoon zat.

De La Hoya bevond zich Triller-commentaar cabine tijdens Triller: Askren vs. Paul-evenement en leek onder invloed te zijn. De La Hoya’s commentaar was eigenlijk zo bizar dat het de feitelijke bokswedstrijden begon te overschaduwen. De La Hoya geeft zelf een verklaring;

,,Ik ben ongeveer zes weken in de beestmodus geweest, toch? En ik ging er een beetje in op. Weet je, ik begon een paar drankjes te drinken. En toen vroegen ze me: ‘Waarom ga je niet commentaar geven?’ En ik dacht: ‘Oh man! Oké, oké. ‘Ik werd een beetje meegesleept”, aldus de oud-bokser die binnenkort zijn comeback maakt.

Verslaving

Voormalig UFC-zwaargewicht kampioen Frank Mir, die zijn professionele boksdebuut maakte tijdens het evenement, was een van de vele vechters die hun ongenoegen uitten: ,,Wat betreft het commentaar tijdens mijn gevecht van gisteravond. Ik zou boos kunnen zijn en ik zou ook kunnen lachen, maar verslaving is geen grap, dat weet ik”, aldus Mir.

De La Hoya bood zijn verontschuldigden aan; ,,Ik bied mijn excuses aan. Maar het is allemaal goed. Het is al goed. Ik ben terug in de beestmodus. Ik ben klaar om te gaan en ik bedoel, zoals je weet, heb ik foto’s en video’s van mijn training gepost. Dus daar ga ik mee door. Dus het is aan, baby. “

Bekijk ook

VERBOD: UFC’er Benoit trillend op weegschaal, ziet gevecht verdampen

Ryan Benoit ging bijna letterlijk onderuit bij de officiële weging vandaag voor UFC Vegas 26

Blunder scheids kost ex-UFC’er Werdum winst PFL-debuut

Blunder scheids kost ex-UFC'er Werdum winst PFL-debuut

Kruipend door de ring: Leverstoot ‘KO’ vloert bokser

De licht zwaargewicht boswedstrijd was gepland voor zes rondes

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page