Dodelijke Kung Fu-trap stuurt voetballer ziekenhuis in | video Nieuws
Nieuws

Dodelijke Kung Fu-trap stuurt voetballer ziekenhuis in | video

Dodelijke Kung Fu-trap stuurt voetballer ziekenhuis in | video

Eric Bailly Ex-Manchester United-teamgenoot van Cristiano Ronaldo kreeg een rode kaart voor het genadeloos neerhalen van een tegenstander met een Kung Fu trap. Deze moest per ambulance naar het ziekenhuis werd gebracht.

Het incident vond plaats tijdens de Franse bekerwedstrijd afgelopen zaterdag, toen Olympique Marseille het opnam tegen Hyères. Moussa N'Diaye kwam als de zwaarst getroffen speler uit de tackle. Na de behandeling op het veld werd N'Diaye per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Kung Fu trap

Bailly de verdediger van Marseille, in een poging de bal weg te werken, ging roekeloos in op N'Diaye en schopte de speler in de borst, waardoor beide spelers op het veld achterbleven. De scheidsrechter toonde al snel een regelrechte rode kaart aan de voormalige teamgenoot van Ronaldo.

De middenvelder van Hyères is nu stabiel, maar zal enkele tests ondergaan om de exacte omvang van de blessure te bepalen. Marseille speelde de rest van de wedstrijd met tien man en won uiteindelijk de wedstrijd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws