'Ik ga Jake Paul knock-out slaan!' MMA-ster wacht op kans Nieuws
Nieuws

'Ik ga Jake Paul knock-out slaan!' MMA-ster wacht op kans

'Ik ga Jake Paul knock-out slaan!' MMA-ster wacht op kans

Anthony Pettis gelooft dat hij over de vaardigheden beschikt die nodig zijn om Jake Paul in een bokswedstrijd te verslaan.

MMA-ster Pettis krijgt mogelijk de kans om het op te nemen tegen Jake Paul. Dit na de aankondiging dat de YouTube-sensatie onlangs een deal heeft getekend om te vechten onder de vlag van de Professional Fighters League.

Jake Paul kan echt boksen

Paul is momenteel ongeslagen als bokser met een professioneel record van 6-0. Tijdens het meest recente optreden van de YouTube-ster versloeg hij voormalig UFC-kampioen middengewicht, Anderson Silva in oktober 2022.

Ondanks dat hij nu de overstap lijkt te maken om deel te nemen aan MMA, onthulde Pettis in een interview met InsideFighting dat als de kans zich ooit voordoet om Jake Paul te boksen, hij er zeer zeker van is dat hij zijn hand als winnaar opsteekt.

Op zoek naar de knock-out

"Ik ga natuurlijk op zoek naar de knock-out, maar de boksvaardigheden van Jake Paul zijn goed man. Ik denk dat MMA iets anders is, maar hij heeft de juiste jongens om tegen te boksen", zegt Pettis. ''Hij maakt daar naam en hij heeft absoluut boksvaardigheden. Maar ik heb zeker veel meer jaren sparring en boksen tegen echte professionals dan hij."

Voor nu lijkt het erop dat Paul's focus zal overschakelen naar Mixed Martial Arts na zijn nieuwe deal met de PFL. Of het nu gaat om boksen of MMA Anthony Pettis heeft heel duidelijk zijn interesse uitgesproken om de meest recente ondertekening van de PFL onder ogen te zien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws