? DOCUSERIE: Conor McGregor vs The World start zaterdag Nieuws
Nieuws

? DOCUSERIE: Conor McGregor vs The World start zaterdag

? DOCUSERIE: Conor McGregor vs The World start zaterdag

De timing is misschien iets minder goed maar zaterdag gaat de Snapchat docuserie over UFC-ster Conor McGregor in première.

MMA-fans staan ​​op het punt Conor McGregor op een geheel nieuwe manier te zien. De afgelopen week wederom in opspraak geraakte UFC topvechter krijgt een eigen docuserie op de Discover-pagina van Snapchat.

Een andere Conor McGregor

Op zaterdag gaat de nieuwe docuseries Conor McGregor Vs The World in première. De Serie vertelt het verhaal van hoe McGregor van zijn werk als loodgieters leerling in Ierland tot een UFC-legende werd. Conor McGregor Vs The World bestaat uit acht afleveringen en bevat interviews naast unieke beelden.

McGregor die aankondigde met pensioen te gaan is vorige week aangehouden door de Franse politie op Corsica. Hou zou zijn geslachtsdeel hebben laten zien aan een vrouw in een bar. Door het akkefietje miste hij een 180 km lange fietstocht over het water van Corsica naar Monaco voor het goede doel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws