📸 Foto’s aanhouding UFC-ster Conor McGregor duiken op – Vechtsport Info
Home / Nieuws / 📸 Foto’s aanhouding UFC-ster Conor McGregor duiken op

📸 Foto’s aanhouding UFC-ster Conor McGregor duiken op

Afgelopen week werd voormalig UFC kampioen Conor McGregor aangehouden wegens onzedelijk gedrag. Zo zou hij zijn geslachtsdeel hebben getoond.

De Ierse vechter die al vaker in de problemen is gekomen wegens zijn gedag, liet in een bar op Corsica aan een jonge vrouw zijn geslachtsdeel zien. De UFC vechter was ten tijde van het voorval in het gezelschap van zijn bodyguards.

Volgens Yahoo TV-omroep France 3 heeft Corse in deze zaak een vriend van het vermeende slachtoffer geïnterviewd. Die bron vertelde het station: “McGregor, vergezeld van zijn lijfwachten, zou naar verluidt zonder haar toestemming zijn geslachtsdelen aan de jonge vrouw hebben tentoongesteld toen ze de toiletten van de bar binnenliep.”

Verwarring

Die bron zei ook dat de jonge vrouw “diep geschokt” was en dat ze met haar man op vakantie was op het Franse eiland. De zaak houdt de gemoederen flink bezig en fans twijfelen aan de echtheid van de verklaring van de vrouw. McGregor werd korten in hechtenis genomen en werd niet beschuldigd van enige misdaad.

Chris Avraamides van Legionnaire Combat Sports News deelde foto’s waarvan zij beweren dat ze de lokale politie laten zien die McGregor een dagvaarding voor zijn aanhouding presenteren.

Bekijk ook

📷 ‘Wonder Woman is ok’: 3e kind UFC-ster McGregor geboren

De McGregor-clan is nu een gezin van 5

Nieuw Judo magazine gelanceerd: ‘Blijf op de hoogte’

Voor de prijs hoef je het als judo fan niet te laten

GOED NIEUWS: Sportscholen mogen weer open

De versoepelingen die voor woensdag gepland staan gaan door,

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page