? Foto's aanhouding UFC-ster Conor McGregor duiken op Nieuws
Nieuws

? Foto's aanhouding UFC-ster Conor McGregor duiken op

? Foto's aanhouding UFC-ster Conor McGregor duiken op

De Ierse vechter die al vaker in de problemen is gekomen wegens zijn gedag, liet in een bar op Corsica aan een jonge vrouw zijn geslachtsdeel zien. De UFC vechter was ten tijde van het voorval in het gezelschap van zijn bodyguards.

Volgens Yahoo TV-omroep France 3 heeft Corse in deze zaak een vriend van het vermeende slachtoffer geïnterviewd. Die bron vertelde het station: "McGregor, vergezeld van zijn lijfwachten, zou naar verluidt zonder haar toestemming zijn geslachtsdelen aan de jonge vrouw hebben tentoongesteld toen ze de toiletten van de bar binnenliep."

Verwarring

Die bron zei ook dat de jonge vrouw "diep geschokt" was en dat ze met haar man op vakantie was op het Franse eiland. De zaak houdt de gemoederen flink bezig en fans twijfelen aan de echtheid van de verklaring van de vrouw. McGregor werd korten in hechtenis genomen en werd niet beschuldigd van enige misdaad.

Chris Avraamides van Legionnaire Combat Sports News deelde foto's waarvan zij beweren dat ze de lokale politie laten zien die McGregor een dagvaarding voor zijn aanhouding presenteren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws