Dochter bokslegende Floyd Mayweather weer in de problemen Nieuws
Nieuws

Dochter bokslegende Floyd Mayweather weer in de problemen

Dochter bokslegende Floyd Mayweather weer in de problemen
Dochter bokslegende Floyd Mayweather weer in de problemen

Yaya Mayweather en rapper NBA YoungBoy verwachten naar verluidt een baby. Zo onthult Yaya via Instagram.

De 19-jarige Yaya dochter van bokslegende Floyd Mayweather heeft een omstreden relatie gehad met de multi-platina verkopende rapper, NBA YoungBoy. Deze is waarschijnlijk de vader van de baby van Yaya. Het paar kwam afgelopen jaar een paar negatief in het nieuws.

Yaya stak een vrouw neer met een mes, waarvan zij beweerde dat deze een relatie zou hebben met de rapper. Na de arrestatie werd ze naar verluidt beschuldigd van zware mishandeling met een dodelijk wapen, wat leidde tot een mogelijke gevangenisstraf van 99 jaar.

Meerdere kinderen

YoungBoy zelf is vaak met de politie in aanraking geweest voor poging tot moord, schending van zijn proeftijd, mishandeling en meer. De rapper zou naar verluidt zes eigen kinderen verwekt hebben bij vijf vrouwen, en Yaya wordt binnenkort aan het lijstje toegevoegd.

Fans gingen naar Twitter om hun mening te geven over de onthulling van de zwangerschap van Yaya Mayweather. Hoewel sommigen teleurgesteld waren, waren velen niet verrast en laten dan ook hun gezouten meningen niet achterwege.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws