Dochter bokslegende Floyd Mayweather 99 jaar de cel in? Nieuws
Nieuws

Dochter bokslegende Floyd Mayweather 99 jaar de cel in?

Dochter bokslegende Floyd Mayweather 99 jaar de cel in?
Dochter bokslegende Floyd Mayweather 99 jaar de cel in?

YaYa de dochter van bokslegende en miljardair Floyd Mayweather hangt een zware gevangenisstraf boven het hoofd.

Iyanna Mayweather ook bekend als Money YaYa wordt geconfronteerd met een zware straf na een steek incident. De dochter van de voormalige topbokser Floyd Mayweather, Jr. is in de problemen geraakt toen zij een jonge vrouw neerstak in het huis van rapper NBA YoungBoy.

Een ernstig misdrijf in de staat Texas, de aanklacht zou maximaal 99 jaar in staatsgevangenis kunnen betekenen en een boete van $ 10.000 als YaYa wordt veroordeeld. Er zal rekening worden gehouden met het eventuele criminele verleden van de 19-jarige bij het bepalen van haar straf.

Floyd Mayweather huurt topadvocaat in

YaYa kan zich echter wat minder zorgen maken omdat ze een goede advocaat heeft.Papa Floyd heeft de beroemde advocaat Kurt Schaffer ingehuurd, om haar in de rechtszaal te vertegenwoordigen. De advocaat heeft bevestigd dat YaYa van plan is om niet schuldig te pleiten wanneer ze in augustus voor de rechtbank verschijnt.

YaYa, werd op zaterdag 4 april gearresteerd en vastgezet in een huisvan bewaring in Harris County, Texas, maar is vrijgelaten na het storten van een borgsom van $ 30.000.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws