Jongste vechter ooit bij UFC (17) maakt debuut! 'Dit wordt een ster' Nieuws
Nieuws

Jongste vechter ooit bij UFC (17) maakt debuut! 'Dit wordt een ster'

Jongste vechter ooit bij UFC (17) maakt debuut! 'Dit wordt een ster'

Raul Rosas Jr. wordt de jongste UFC-vechter ooit om zijn debuut te maken. Bij UFC 282 op 10 december vecht de 17-jarige Mexicaan tegen Jay Perrin.

Raul Rosas Jr., die op 17-jarige leeftijd een UFC-contract won, zal een record vestigen wanneer hij Jay Perrin ontmoet tijdens UFC 282 op 10 december in Las Vegas. Rosas Jr. bezegelde zijn reis naar de UFC kooi met een overwinning op Mando Gutierrez, 25, op Dana White's Contender Series in september.

Record

Hij had speciale toestemming nodig van de Nevada Athletic Commission om deel te nemen aan de professionele wedstrijd. Rosas Jr heeft een ongeslagen record van 6-0 en neemt het op tegen Perrin, 29, die op een slip van twee gevechten staat.

Perrin werd het meest recentelijk door Aoriqileng op UFC 278 buitenspel gezet; hij moet nog een overwinning behalen in de achthoek. UFC 282 wordt aangevoerd door een rematch in de licht zwaargewicht titel tussen kampioen Jiri Prochazka en Glover Teixeira.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws