'Dit gaat te ver!' McGregor verwijdert smakeloze tweets
Home / Nieuws / ‘Dit gaat te ver!’ McGregor verwijdert smakeloze tweets

‘Dit gaat te ver!’ McGregor verwijdert smakeloze tweets

'Dit gaat te ver!' McGregor verwijdert smakeloze tweets

Conor McGregor is weer bezig met tweeten en het verwijderen van opmerkingen die niet door de beugel kunnen. In zijn laatste berichten spreekt de Ier over het feit dat UFC-kampioen met zijn nicht getrouwd zou zijn en dat dit inteelt is. Ook ging McGregor los op de familie van Khabib en diens thuisland Dagestan.

Wat McGregor bezielt om dergelijke verregaande berichten te plaatsen op social media en dan te verwijderen is de vraag. McGregor uitte verachtelijke beledigingen naar Khabib Nurmagomedov, zijn vrouw, zijn manager en zelfs zijn landgenoten, voordat hij de tweets kort daarna verwijderde.

Aanval op iedereen

McGregor is geen vreemde in het tot op het bot beledigen van zijn rivalen, zo ging hij al eerder los op Khabib in de aanloop van hun verwoestende gevecht waar de Ier het onderspit delfde. Ook Dustin Poirier was het middelpunt van beledigingen door McGregor nadat hij verloor afgelopen zomer.

McGregor besloot ook Khabib’s manager Ali Abdelaziz aan te vallen. ,,Ik haat je, bro. Als je sterft, vier ik feest.” De tirade van McGregor stopte daar niet. Hij richtte zich zelfs op een willekeurige vrouwelijke fan. Deze bracht eerdere beschuldigingen en onderzoeken van de Ier naar voren bracht over verkrachting en aanranding.

Bekijk ook

Paniek! Gevecht Adesanya vs Whittaker 2 in gevaar

De langverwachte herkansing tussen Israel Adesanya en Robert Whittaker is blijkbaar in gevaar.

Bokser zwaar ‘KO’ tijdens vuisten regen in New York (video)

Die ging goed neer

Zware gek! Coach MEPT kickboksers kapot (video)

Hoe ver kun je gaan?

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page