'Bitch!' UFC'er zegt titelgevecht af: Poedel wil wel knokken
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Bitch!’ UFC’er zegt titelgevecht af: Poedel wil wel knokken

‘Bitch!’ UFC’er zegt titelgevecht af: Poedel wil wel knokken

Petr Yan heeft gereageerd nadat het nieuws bekend werd dat Aljamain Sterling zich heeft teruggetrokken uit hun geplande herkansing op UFC 267. Vanwege een niet nader genoemde blessure zou Sterling niet kunnen knokken.

Dit valt niet goed bij de Rus die Sterling ervan beschuldigd op een makkelijke manier zijn titel te hebben afgepakt. In hun eerste gevecht afgelopen maart plaatste Yan een illegale knie tegen de neergehaalde Sterling, iets wat niet mag volgens de UFC regels. De Rus werd gediskwalificeerd en Sterling kreeg de titel.

Bitch poedel

,,Ik zei het toch al, Bitch Sterling durft niet tegen mij te vechten”, schreef Yan op Twitter. Kort nadat het nieuws naar buiten kwam dat Sterling uit het gevecht is, deed Sean O’Malley een uitdaging uit naar Petr Yan. ,,Hallo Petr Yan. Geef me dat gevecht”, schreef O’Malley in twee afzonderlijke tweets.

De Rus beantwoordde de uitdaging van O’Malley met het volgende: ,,Wat is er poedel?”, een verwijzing makend naar de krullenkop van de vechter. Het is onwaarschijnlijk dat Dana White en zijn UFC Yan en O’Malley tegenover elkaar zal zetten. Het goede nieuws voor vechtfans is dat de UFC actief bezig is om Yan in de UFC 267-opstelling te houden.

Bekijk ook

‘Joshua moet genadeloos zijn!’ Usyk slopen tijdens herkansing’

Nog een keer verliezen is geen optie

Kickbokser Katapult rivaal ‘KO’! Waarom ook niet (video)

Er gebeuren de meest vreemde dingen in de ring

‘Gaaf!’ McGregor compleet uit zijn PLAAT (video)

Conor McGregor is niet alleen een beruchte vechter maar ook nog eens een van de rijkste.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page