Domme actie: PLATNEUS krijgt schorsing wegens fraude Nieuws
Nieuws

Domme actie: PLATNEUS krijgt schorsing wegens fraude

Domme actie: PLATNEUS krijgt schorsing wegens fraude

Derek Anderson is voor 120 dagen geschorst wegens het vervalsen van medische papieren voor zijn gevecht op Bellator 258 van afgelopen week. De vechter wiens neus platgetrapt werd door Michael Page zal even op de reservebank moeten.

Niet alleen vanwege de vervelende gebroken neus die hij opliep bij een verlies tegen Page zal Anderson een tijdje buiten bedrijf zijn. De vechter zal 120 dagen worden geschorst wegens het vervalsen van zijn medische formulieren voorafgaand aan het gevecht.

Niet oke

Mike Mazzulli, hoofd van de afdeling Athletic Regulation van Mohegan Sun Tribe, vertelde dit vandaag aan MMA Junkie. De schorsing komt twee dagen nadat Anderson op Instagram had gepost dat hij vier keer naar het ziekenhuis ging wegens nierfalen tijdens zijn trainingskamp. Dit had de vechter echter niet op zijn medische formulieren voorafgaand aan het gevecht vermeld.

,,Als je een medisch formulier vóór het gevecht vervalst wanneer ze je naar je gezondheid vragen, is dat een zorg van mij", zegt Mazzulli. ,,We maken ons zorgen over de veiligheid van de jagers. Dat is mijn grootste probleem. Ik ga het niet licht opvatten. Het is niet oke."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws