De vechtmachine die angst inboezemt! Blind aan één oog en meedogenloos Nieuws
Nieuws

De vechtmachine die angst inboezemt! Blind aan één oog en meedogenloos

De vechtmachine die angst inboezemt! Blind aan één oog en meedogenloos

Sharaputdin Magomedov is op contract gezet door de UFC. Maar wie is de vechter eigenlijk die blind aan een oog is een een toegewijde moslim.

De ongeslagen vechter uit Dagestan, Sharaputdin Magomedov (28), is officieel onderdeel geworden van 's werelds grootste MMA-promotie, de UFC. Dit werd bevestigd door zijn zaakwaarnemer, Ali Abdelaziz, een bekend gezicht in de vechtsportwereld.

"Maak je klaar. Je zult iets speciaals zien. Kogel, 17-0, een speciaal soort," zei Ali Abdelaziz. De man met de bijnaam 'Metak en Shara Bullit' heeft maar liefst 13 knock-outs in 17 gevechten. Naast de meedogenloze knock-outs in de achthoek, kwam hij afgelopen zomer echter in het middelpunt van de belangstelling van het wereldpubliek toen hij in de problemen kwam met de wet.

Hoort niet

Hij viel een man in een winkelcentrum aan omdat deze een meisje in het openbaar kuste. Hij stond achter hen op de roltrap en het feit dat hij het meisje kuste waar iedereen bij was, beledigde hem. Hij geloofde dat ze op deze manier de islam als religie ontheiligden.

De confrontatie begon nadat ze de trap afkwamen, er werden verschillende stoten uitgedeeld, maar ze slaagden erin Magoemdov van deze man te scheiden en namen hem mee naar buiten. Daar hield de afrekening echter niet op. Hij wachtte op de man vooraan en toen volgde een brute knock-out midden op straat.

Toekomstig kampioen

Hij sloeg de ongelukkige man met een harde klap knock-out, maar daar was hij niet tevreden mee, maar trapte na zijn val nog eens met zijn voet op hem, waardoor hij bij de politie belandde. Het is niet bekend of er een proces tegen hem is gestart, maar de Dagestaanse machine is duidelijk een man om niet mee te spotten.

Het is zeker interessant dat deze 28-jarige bijna volledig blind is aan zijn rechteroog, maar dat weerhoudt hem er niet van om echt bruut te zijn in en uit de Octagon. Ook is hij, naast de 'bommen' in zijn handen, zoals de meeste Dagestani's ook een uitzonderlijke worstelaar. Dus de enige vraag is hoeveel hij de komende jaren gaat doen in de UFC. Velen zien hem als een potentiële kampioen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws