De UFC terug naar Fight Island' in Abu Dhabi - Vechtsport Info
Home / Nieuws / De UFC terug naar Fight Island’ in Abu Dhabi

De UFC terug naar Fight Island’ in Abu Dhabi

De grootste Amerikaanse vechtsport organisatie heeft officieel aangekondigd dat UFC 267 op 30 oktober zal plaatsvinden in de Etihad Arena in Abu Dhabi. Tijdens de coronapandemie week de UFC ook al uit naar het land.

UFC 267 markeert ook de terugkeer van Abu Dhabi Showdown Week, waar vanaf 21 oktober een reeks fan evenementen, fitnessshows en nog veel meer zal plaatsvinden. ,,We gaan in oktober terug naar Abu Dhabi”, verklaarde UFC-president Dana White.

,,Abu Dhabi is ongelooflijk, ik hou van die plek en de mensen. Ik heb het gehad over alle dingen waar we aan werken. Ik ben van plan om deze zomer alle deals te sluiten. Ik kan niet wachten om terug te gaan en alles te delen waar we samen aan werken.”

Wraakwedstrijd

Voor de Nederlandse UFC fans is het goed nieuws aangezien er maar twee uur tijdsverschil is met ons land en Abu Dhabi. Hierdoor zal het kijken via SBS9 en KIJK.nl op een gunstig tijdstip zijn. In het headliner zal naar verwachting licht zwaargewicht kampioen Jan Blachowicz zijn titel op het spel zetten tegen Glover Teixeira.

Ook zal een bantamgewicht titelgevecht tussen kampioen Aljamain Sterling en Petr Yan naar verwachting ook plaatsvinden. Deze wordt aangemerkt als een wraakwedstrijd waar Yan zijn controversiële verlies aan Sterling eerder dit jaar wil wreken. Sterling snoepte de titel af van Yan nadat deze een illegale knie techniek gebruikte.

Bekijk ook

Denise Kielholtz in actie tijdens Bellator London

Denise Kielholtz heeft haar eerste boeking voor 2022 te pakken

‘Schotwond!’ MMA-vechter (22) dood aangetroffen in appartement

De getalenteerde MMA-vechter werd zondagavond dood aangetroffen

Jake Paul stopt geld in de UFC! ‘Meesterlijke zet’

Jake Paul lijkt een meesterlijke zet te hebben gezet

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page