De UFC terug naar Fight Island' in Abu Dhabi Nieuws
Nieuws

De UFC terug naar Fight Island' in Abu Dhabi

De UFC terug naar Fight Island' in Abu Dhabi

UFC 267 markeert ook de terugkeer van Abu Dhabi Showdown Week, waar vanaf 21 oktober een reeks fan evenementen, fitnessshows en nog veel meer zal plaatsvinden. ,,We gaan in oktober terug naar Abu Dhabi", verklaarde UFC-president Dana White.

,,Abu Dhabi is ongelooflijk, ik hou van die plek en de mensen. Ik heb het gehad over alle dingen waar we aan werken. Ik ben van plan om deze zomer alle deals te sluiten. Ik kan niet wachten om terug te gaan en alles te delen waar we samen aan werken.”

Wraakwedstrijd

Voor de Nederlandse UFC fans is het goed nieuws aangezien er maar twee uur tijdsverschil is met ons land en Abu Dhabi. Hierdoor zal het kijken via SBS9 en KIJK.nl op een gunstig tijdstip zijn. In het headliner zal naar verwachting licht zwaargewicht kampioen Jan Blachowicz zijn titel op het spel zetten tegen Glover Teixeira.

Ook zal een bantamgewicht titelgevecht tussen kampioen Aljamain Sterling en Petr Yan naar verwachting ook plaatsvinden. Deze wordt aangemerkt als een wraakwedstrijd waar Yan zijn controversiële verlies aan Sterling eerder dit jaar wil wreken. Sterling snoepte de titel af van Yan nadat deze een illegale knie techniek gebruikte.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws