'Dat het mag!' Vechter door beruchte techniek knock-out gewurgd Nieuws
Nieuws

'Dat het mag!' Vechter door beruchte techniek knock-out gewurgd

'Dat het mag!' Vechter door beruchte techniek knock-out gewurgd

Baret Yoshida versloeg zijn tegenstander door deze met zijn eigen band bewusteloos te wurgen. Yoshida gebruikte de controversiële "Assassin Choke" tijdens een recent IBJJF-toernooi.

MMA en Grappling-veteraan Baret Yoshida staat bekend om zijn controversiële manier die hij gebruikt om zijn tegenstanders te verslaan. Tijdens een recent IBJJF-toernooi kon hij zijn tegenstander met de Assasin-choke onderwerpen met diens eigen band.

Blijkbaar is het legaal zolang het de tegenstanders eigen riem is en de riem niet is losgemaakt. Bij een recente Fight to Win was Yoshida in staat om zijn tegenstander te onderwerpen met de 'Assassin Choke'. De 'Assassin choke' is een bijzonder pittige optie waarbij je de revers gebruikt om een ​​strop om de nek van de partner te binden.

Levensgevaarlijk?

De tegenstander is dan volledig overgeleverd en heeft geen andere optie door op te geven door te schreeuwen of op met de voeten af te tikken terwijl beide armen worden gecontroleerd. En het mag gewoon. Ben jezelf een BJJ beoefenaar onderstaande video laat je zien hoe je de techniek gebruikt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws