?? ?? Dandois krijgt zware klus tegen gevaarlijke Harrison tijdens PFL 6 Nieuws
Nieuws

?? ?? Dandois krijgt zware klus tegen gevaarlijke Harrison tijdens PFL 6

?? ?? Dandois krijgt zware klus tegen gevaarlijke Harrison tijdens PFL 6

Cindy Dandois, de Belgische MMA-atleet treft op 25 juni de gevaarlijke en onverslaanbare PFL Lichtgewicht kampioen Kayla Harrison. Voor Dandois zal dit haar tweede partij zijn voor The Professional Fighters League, haar debuut verloor zij onlangs.

Vandaag maakte The Professional Fighters League bekend dat haar volgende evenement op 25 juni plaats zal vinden. Naast Dandois en Harrison staan er nog een aantal interessante wedstrijden gepland. Fabricio Werdum, Ali Isaev en Denis Goltsov staan in de hoofdkaart van PFL 6, naast de headliner tussen de Belgische en Harrison.

Grote kans

Zoals gezegd staan in de headliner Harrison en Dandois tegenover elkaar, de Amerikaanse staat bovenaan in de lichtgewicht divisie na een indrukwekkende overwinning op Mariana Morais via knock-out in de eerste ronde. De PFL-kampioen van 2019 zal proberen dat momentum mee te nemen in haar gevecht met PFL-nieuwkomer Dandois.

Dandois brengt een schat aan vechtsportervaring mee in haar gevecht met Harrison. De Belg zal waarschijnlijk een onderbreking nodig hebben om een plek in de lichtgewicht play-offs voor vrouwen veilig te stellen. Het gevecht tussen Harrison en Dandois is niet voor de titel van eerst genoemde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws