'Stop toch': Sexy vechter Dandois flink onder vuur - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Stop toch’: Sexy vechter Dandois flink onder vuur

‘Stop toch’: Sexy vechter Dandois flink onder vuur

Cindy Dandois, de Belgische MMA-vechter en schooljuf ligt flink onder vuur voor haar prestatie afgelopen nacht op het PFL 3 evenement in Atlantic City, New Jersey (Amerika). Dandois verloor van rivale Kaitlin Young en wordt nu vergruisd door teleurgestelde fans, die vinden dat ze beter kan stoppen.

Het zit de Belgische niet echt mee als het op gevechten aankomt, ze heeft lange tijd aan de kant gestaan en kreeg een mooie kans bij PFL. Inmiddels heeft Dandois meerdere bekende vechtsport organisaties versleten waaronder UFC, Bellator, Rizin en nu ook Professional Fighters League (PFL).

,,Wellicht is de sexy Belgische die een eigen FansOly account heeft, niet de meest spectaculaire knokker, maar haar neersabelen na gisteren lijkt niet geheel terecht”, zegt een diehard fan. ,,Van de 21 partijen die de Belgische gevochten heeft, zijn er 5 verliezen dus zo slecht doet Dandois het niet. Naast een fulltime baan als lerares, het runnen van een sportschool, heeft Dandois ook een groot gezin. Dan is het best knap om aan de top mee te draaien.”

Stoppen en snel

Toch zijn er critici die vinden dat de Belgische zo snel mogelijk moet stoppen. ,,Ontsla die beide chicks. Cindy voor … dat. En de andere meid voor ALLE 3 FUCKING RONDEN met Cindy Dandois”, aldus Twitteraar Stan Bob. Ook vraagt een ander zich af hoe Dandois in haar MMA debuut in godsnaam de Nederlandse Marloes Coenen heeft kunnen verslaan. ,,Het is best gek dat Cindy Dandois, Marloes Coenen knock-out sloeg in haar MMA-debuut. “

Wat Dandois nu te wachten staat na het verlies afgelopen nacht is niet bekend. Of de PFL haar op het rooster houdt of laat gaan zoals de UFC destijds deed na slechts één gevecht is afwachten.

Bekijk ook

‘Hou je bek!’ Vechtbaas White los op bokslegende De La Hoya

White kan het bloed van de oud-bokser wel kan drinken

‘Je kunt niet vechten!’ McGregor los op oud-rivaal

Conor McGregor pakt zijn momentje weer even

TV-gids: UFC 266 Volkanovski vs. Ortega, starttijd en meer

Alexander Volkanovski verdedigt aankomende nacht zijn UFC-vedergewicht kampioenschap tegen Brian Ortega

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page