DANA WHITE: Straks alleen nog lokale UFC events en vechters Nieuws
Nieuws

DANA WHITE: Straks alleen nog lokale UFC events en vechters

DANA WHITE: Straks alleen nog lokale UFC events en vechters
DANA WHITE: Straks alleen nog lokale UFC events en vechters

Toekomstige UFC-evenementen zullen alleen lokale vechters bevatten als de corona pandemie blijft aanhouden.

Omdat door de Covid-19 (corona) uitbraak al veel landen grens sluitingen hebben doorgevoerd, is de enige manier waarop vechters waarschijnlijk nog tegen iemand kunnen vechten, als deze uit hun thuisland komt. In ieder geval in de nabije toekomst.

Rusland heeft onlangs aangekondigd ook haar grenzen te gaan sluiten, een maatregel die op 30 maart van kracht zal worden. Met UFC 249 welke plaatsvindt op 18 april, en waar meerdere MMA-vechters uit Rusland aan deel zullen nemen, waaronder Khabib Nurmagomedov. Blijft het onduidelijk of hun deelname aan het evenement wel doorgaat.

Dan maar lokale events organiseren

UFC-president Dana White is onvermurwbaar gebleven dat de organisatie van plan is om niet alleen door te gaan met UFC 249, maar ook haar toekomstige evenementen, ondanks de Covid-19-uitbraak. White blijft zijn organisatie verdedigen door UFC 249 en andere evenementen zoals gepland (nog) niet af te lasten.

Landen zoals Amerika, Brazilië, Rusland, Engeland en Canada hebben mogelijk voldoende talent van eigen bodem om UFC-evenementen met "alleen lokale vechters" plaats te laten vinden. Dana White heeft gezegd dat hij bereid is "alles te doen wat nodig is" om de zaken voor de UFC op gang te houden. Het is dus zeer waarschijnlijk dat toekomstige events alleen lokale vechters zullen bevatten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws