Cris Cyborg vs. Yana Kunitskaya en Frankie Edgar vs. Brian Ortega geboekt voor UFC 222 Nieuws
Nieuws

Cris Cyborg vs. Yana Kunitskaya en Frankie Edgar vs. Brian Ortega geboekt voor UFC 222

Cris Cyborg vs. Yana Kunitskaya en Frankie Edgar vs. Brian Ortega geboekt voor UFC 222

UFC 222 lijkt te zijn gered met de toevoeging van twee nieuwe Headliners

Na dagenlange onderhandelingen heeft de UFC Cris "Cyborg" Justino vs. Yana Kunitskaya gepland voor de titel van het vedergewicht voor vrouwen op 3 maart in Las Vegas. Het gevecht vervangt de originele headliner van de kaart, Max Holloway versus Frankie Edgar voor de heren vedergewichttitel, die vorige week werd geannuleerd nadat Holloway in de training een enkelblessure opliep. Wat Edgar betreft, hij zal Brian Ortega nu tegenkomen in een niet-titelgevecht in de co-main event. De winnaar zal naar verwachting de volgende zijn in de rij voor een kans op de titel.

Cris Cyborg vs. Yana Kunitskaya en Frankie Edgar vs. Brian Ortega geboekt voor UFC 222

Justino (19-1, 1 NC) won op unaniem besluit van Holly Holm in december 2017

Ze heeft geen MMA-gevecht verloren sinds haar pro-debuut in 2005. Kunitskaya (10-3), die 2-2 is met één no contest in haar laatste vijf gevechten, is de voormalige Invicta FC bantamgewicht-kampioen. Ze kondigde vorige maand aan dat ze tot 145 pond zou toetreden. Dit gevecht markeert haar UFC-debuut. Edgar (22-5-1) vocht sinds mei vorig jaar nog niet, toen hij Yair Rodriguez versloeg op UFC 211. Ortega breidde zijn record uit naar een perfecte 13-0 (1 NC) in december toen hij Cub Swanson versloeg.

Oorspronkelijk hoofdvent op het laatste moment vervangen

De UFC probeerde ook T.J. te boeken. Dillashaw vs. Cody Garbrandt 2 voor de heren bantamgewicht titel als het nieuwe UFC 222 main event, maar dat gevecht kon niet gerealiseerd worden helaas. UFC 222 staat gepland in de T-Mobile Arena in Las Vegas, en het is de derde UFC pay-per-view sinds december om zijn oorspronkelijke hoofdevenement een maand (of minder) te verliezen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws