'Covid is geldklopperij!' UFC-kampioen over pandemie Nieuws
Nieuws

'Covid is geldklopperij!' UFC-kampioen over pandemie

'Covid is geldklopperij!' UFC-kampioen over pandemie

Julianna Peña, de pas gekroonde UFC-vrouwen bantamgewicht kampioen verscheen als gast op de podcast van Joe Rogan en gaf haar mening over de COVID-19-pandemie.

Rogan's zeer populaire podcast op Spotify heeft onlangs de nationale krantenkoppen getrokken voor inhoud die controversiële meningen uitte over COVID-19-behandelingen. Eén aflevering had in het bijzonder invloed op Peña's mening over de pandemie. De podcast bevatte een interview met Dr. Robert Malone, een viroloog die betrokken was bij vroeg mRNA-technologie onderzoek.

Malone was van Twitter verbannen wegens het naar verluidt verspreiden van verkeerde informatie over COVID-19 en vaccins. Het interview is door YouTube verwijderd. ,,Ik heb met de twee artsen naar de podcast geluisterd van Dr. Malone en Peter McCullough. Dat was een eye-opener voor mij", zei Pena. De afleveringen met Dr. Malone en McCullough werden met miljoenen gedeeld op sociale media en leidden tot heftige reacties.

Grote onzin

270 artsen, wetenschappers, professoren en gezondheidswerkers schreven een open brief aan Spotify waarin ze het platform vroegen een beleid te voeren tegen 'desinformatie'. De legendarische muzikant Neil Young stelde een ultimatum aan Spotify en vertelde het platform om zijn muziek te verwijderen of Rogan's podcast te verwijderen. Spotify koos ervoor om de muziek van Young te verwijderen.

,,Ik ben een enorme complot theoreticus in deze hele zaak en dat ben ik al vanaf het allereerste begin", zei Peña. “Ik heb zoiets van, dit is gewoon geldklopperij. Dit is dat ze ons proberen te vermoorden, weet je? En dit is belachelijk.” Rogan verzette zich tegen Peña's opmerkingen. ,,Ik denk niet dat ze ons proberen te vermoorden. Ik denk dat er veel verwarring is over wat werkt en wat niet", antwoordde Rogan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws