Titelgevecht Amanda Nunes vs Julianna Pena heeft nieuwe datum MMA Nieuws
MMA Nieuws

Titelgevecht Amanda Nunes vs Julianna Pena heeft nieuwe datum

Titelgevecht Amanda Nunes vs Julianna Pena heeft nieuwe datum

Amanda Nunes zal haar bantamgewicht titel verdedigen tegen Julianna Pena tijdens UFC 269 op 11 december, zo maakte de UFC maandag bekend. Een locatie is nog niet genoemd wel dat het uitgestelde gevecht doorgaat.

Het gevecht tussen Nunes en Pena stond oorspronkelijk gepland begin augustus tijdens UFC 265, maar Nunes moest zich terugtrekken nadat zij positief had getest op COVID-19. Nunes, die ook de UFC vedergewicht titel heeft, zal de eerste verdediging maken van haar bantam titel sinds 2019.

De beste vechter

Nunes wordt algemeen beschouwd als de grootste vrouwelijke vechter in de UFC-geschiedenis en heeft een win record van 12 gevechten. De 33-jarige versloeg Felicia Spencer via unaniem besluit in juni 2020 voordat zij in maart in de eerste ronde won van Megan Anderson.

Ondertussen is Pena 2-2 in haar laatste vier gevechten. Ze versloeg onlangs Sara McMann in de derde ronde en riep later op voor haar eerste kans op UFC-goud. Welke zij nu krijgt in haar clash met Nunes.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws