Nieky Holzken daagt Jake Paul uit! 'Dat wordt slopen' Nieuws
Nieuws

Nieky Holzken daagt Jake Paul uit! 'Dat wordt slopen'

Nieky Holzken daagt Jake Paul uit! 'Dat wordt slopen'

Nieky Holzken lijkt niet onder de indruk van de laatste overwinning van Jake Paul in de boksring en daagt de Youtube ster uit. Afgelopen zaterdag versloeg Paul voor de tweede keer voormalig UFC'er Tyron Woodley via knock-out.

Dat Holzken zich in de rij voegt met uitdagers is niet zo vreemd. Naast de Nederlandse topkickbokser en voormalig wereldkampioen zijn er meerdere die Paul wel een lesje willen leren. Echter zou hij door een vechter als Holzken ongetwijfeld flink afgestraft worden.

Holzken is tevens een begenadigd bokser en draait zijn hand er niet voor om een gevecht aan te gaan. Al is de kans groot dat Paul nog nooit van Holzken heeft gehoord, kan de Amerikaan rekenen op diens aandacht. ,,Je had makkelijk werk aan een worstelaar", zegt Holzken in zijn uitdaging naar Pau op Instagram. ,,Probeer het eens tegen mij. "

Expres verliezen

Paul heeft door zijn vijf gewonnen wedstrijden knock-out kracht laten zien, maar Holzken zelf is een kracht om rekening mee te houden. De Nederlander heeft 11 van zijn 14 tegenstanders in de boksring genadeloos uitgeschakeld.

Eerder al deed Holzken een uitdaging uitgaan naar Paul. Echter bleef deze onbeantwoord, grote kans namelijk dat Paul niet durft. De YouTube ster wordt er van beschuldigd zijn gevechten te fingeren zodat zijn tegenstanders expres verliezen. Iets wat Holzken nooit zou doen, sterker nog deze zou van Paul geen spaan heel laten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws