CORONA DRAMA: Sportschool sluit deuren definitief door lockdown
Home / Nieuws / CORONA DRAMA: Sportschool sluit deuren definitief door lockdown

CORONA DRAMA: Sportschool sluit deuren definitief door lockdown

CORONA DRAMA: Sportschool sluit deuren definitief door lockdown

De eerste sportschool corona slachtoffers worden zichtbaar. Een video met een trieste boodschap op Instagram trok onze aandacht. BHB Gym sluit haar deuren definitief en overleeft de coronacrisis niet.

Het verhaal van BHB gym zal helaas het verhaal van meer sportscholen en en bedrijven zijn die de coronapandemie niet overleven. Deuren zitten al een tijd op slot en nekt nu inmiddels meerdere ondernemers. Zo ook BHB Gym.

,,In maart bestaat de gym officieel 4 jaar. Dit zou een feestje moeten zijn, maar dat is het niet. Met pijn in ons hart hebben we besloten dat de deuren op 1 maart voorgoed zullen sluiten”, aldus de eigenaar en oprichter van BHB Gym in Lelystad, Virgil Kool.

,,We zijn afgelopen 12 maanden al 6 maanden gesloten. In januari 2020 tekende we voor 650m2 extra ruimte vanaf juni 2020, om vervolgens vanaf maart bijna 4 maanden dicht te gaan. We stonden direct met 10-0 achter. “

Schrijnend

Het verhaal van BHB Gym is schrijnend. ,,We hadden gehoopt dat er in december/januari veel meer gym eigenaren open zouden gaan, toen bekend werd dat wij open bleven. Ik heb ruim 300 ondernemers gesproken die onze visie deelde, maar uiteindelijk niet durfde. Dit ondanks het feit dat sommigen al meer dan een ton schuld hadden opgebouwd in 2020.”

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Virgil (@virgilfkool)

Hoeveel sportscholen zullen er omvallen als de overheid de deuren verplicht dicht laat is nu nog niet duidelijk. Maar het verhaal van BHB Gym voorspelt niet veel goeds, voor de branche die keihard getroffen wordt.

Bekijk ook

Vrouwen mepper: MMA-vechter tergt rivaal in gevecht (video)

Tim Elliott ging flink los op zijn rivaal Jordan Espinosa tijdens hun gevecht afgelopen nacht ...

Kampioenen Nunes en Blachowicz behouden UFC-titels, Yan de pineut

Amanda Nunes en Jan Blachowicz wisten beiden hun UFC-titels te behouden. Peter Yan verloor zijn ...

SCHOKKEND: Illegale actie kost UFC-kampioen wereldtitel

Peter Yan, de voormalige UFC bantam kampioen, zal met een klote gevoel naar huis gaan ...