CORONA DRAMA: Sportschool sluit deuren definitief door lockdown – Vechtsport Info
Home / Nieuws / CORONA DRAMA: Sportschool sluit deuren definitief door lockdown

CORONA DRAMA: Sportschool sluit deuren definitief door lockdown

CORONA DRAMA: Sportschool sluit deuren definitief door lockdown

De eerste sportschool corona slachtoffers worden zichtbaar. Een video met een trieste boodschap op Instagram trok onze aandacht. BHB Gym sluit haar deuren definitief en overleeft de coronacrisis niet.

Het verhaal van BHB gym zal helaas het verhaal van meer sportscholen en en bedrijven zijn die de coronapandemie niet overleven. Deuren zitten al een tijd op slot en nekt nu inmiddels meerdere ondernemers. Zo ook BHB Gym.

,,In maart bestaat de gym officieel 4 jaar. Dit zou een feestje moeten zijn, maar dat is het niet. Met pijn in ons hart hebben we besloten dat de deuren op 1 maart voorgoed zullen sluiten”, aldus de eigenaar en oprichter van BHB Gym in Lelystad, Virgil Kool.

,,We zijn afgelopen 12 maanden al 6 maanden gesloten. In januari 2020 tekende we voor 650m2 extra ruimte vanaf juni 2020, om vervolgens vanaf maart bijna 4 maanden dicht te gaan. We stonden direct met 10-0 achter. “

Schrijnend

Het verhaal van BHB Gym is schrijnend. ,,We hadden gehoopt dat er in december/januari veel meer gym eigenaren open zouden gaan, toen bekend werd dat wij open bleven. Ik heb ruim 300 ondernemers gesproken die onze visie deelde, maar uiteindelijk niet durfde. Dit ondanks het feit dat sommigen al meer dan een ton schuld hadden opgebouwd in 2020.”

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Virgil (@virgilfkool)

Hoeveel sportscholen zullen er omvallen als de overheid de deuren verplicht dicht laat is nu nog niet duidelijk. Maar het verhaal van BHB Gym voorspelt niet veel goeds, voor de branche die keihard getroffen wordt.

Bekijk ook

Trainer sloeg vechter 20 minuten per dag: ‘Daar wordt hij hard van’

De praktijken van Fabia zijn een van de vreemdste verhalen in MMA van de afgelopen maanden.

The return of The Modern Day Maharaja en Voodoo

India schudt wederom om zijn grondvesten en dit keer vanwege de vele WWE fans die hun favoriete wrestler afgelopen nacht op WWE RAW zagen terugkeren.

Laatste kans: UFC geeft Donald Cerrone nog 1 gevecht

Donald Cerrone's laatste dagen lijken geteld bij de UFC

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page