Conor McGregor's vechtcarrière ten einde: 'Niet toegewijd meer' Nieuws
Nieuws

Conor McGregor's vechtcarrière ten einde: 'Niet toegewijd meer'

Conor McGregor's vechtcarrière ten einde: 'Niet toegewijd meer'

Conor McGregor is verteld dat hij "klaar" is omdat hij niet langer toegewijd is aan vechten. Na twee opeenvolgende verliezen te hebben geleden lijkt het einde daar te zijn voor de Ierse MMA-legende.

De voormalige wereldkampioen heeft moeite om actief en consistent te blijven sinds hij in 2016 zijn tweede titel won en sindsdien slechts vier keer in de UFC-kooi vocht. Hij verdiende een enorme som geld toen hij Floyd Mayweather ontmoette in een cross-over boksgevecht. Vorig jaar kwam de Ier bovenaan de lijst van best betaalde atleten toen hij het meerderheidsbelang in zijn whiskybedrijf verkocht.

Hij kan zeggen wat hij wil

En al dit financiële succes, jaren nadat zijn grootste sportieve successen plaatsvonden, heeft McGregor een hoge prijs in de kooi gekost, volgens voormalig professionele vechter Josh Thomson. ,,Conor McGregor kan zeggen wat hij wil", zei Thomson. ,,Hij is niet honderd procent meer toegewijd aan vechten. " (Gaat verder onder video)

,,Zelfs als hij honderd procent toegewijd zou zijn aan het vechten, zouden we de oude Conor McGregor nog steeds niet zien. Het zal gewoon niet meer gebeuren. Zijn vierde kind komt eraan. Het is er gewoon niet meer. En hij bleef hier zitten en zeggen dat het zo is. Hij zal niet dezelfde vechter zijn die tegen Jose Aldo vocht, hij zal niet dezelfde vechter zijn die tegen Eddie Alvarez vocht."

Comeback

McGregor werkt momenteel aan een comeback, die volgens hem zou moeten zijn tegen UFC-weltergewicht kampioen Kamaru Usman. Maar fans waren kritisch over zijn recente trainingsbeelden en beweren dat hij aanzienlijke verbeteringen moet doorvoeren als hij weer op zijn best wil worden.

McGregor is nu een familieman, met twee zonen Rian en Conor Jr en een dochter Croia. Hij is verloofd met een trouwe vriendin Dee Devlin en heeft een aantal belangrijke zakelijke transacties, waaronder zijn eigendom van Dublin-hotspot de Black Forge Inn en voeding supplement merk TIDL Sport.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws