Conor McGregor maakt zich gereed voor UFC terugkeer Nieuws
Nieuws

Conor McGregor maakt zich gereed voor UFC terugkeer

Conor McGregor maakt zich gereed voor UFC terugkeer
Conor McGregor maakt zich gereed voor UFC terugkeer

Conor McGregor heeft niet meer gevochten sinds hij eind 2018 werd verslagen door Khabib Nurmagomedov.

Teamgenoot van McGregor, Makwan Amirkhani gelooft dat dit snel kan veranderen. Amirkhani sprak met de pers na het Bellator 227 event van afgelopen weekend in Dublin. Hij gelooft dat de vechtlust van McGregor hem uiteindelijk terug zal brengen naar de MMA-kooi.

McGregor komt terug

Hoewel Conor McGregor nog geen gevecht heeft geboekt, is hij onlangs gekoppeld aan een potentiële confrontatie met Justin Gaethje. Hij is ook uitgedaagd door lichtgewicht Dustin Poirier. Ondertussen gelooft Amirkhani dat McGregor doet wat hij moet doen om zichzelf na een redelijk chaotisch jaar weer op te bouwen.

ZIE OOK >> Conor McGregor zwaar in de problemen

"Hij is de laatste tijd veel in de sportschool bezig geweest, ik denk dat hij zichzelf aan het opbouwen is. Ik geloof in het begin van volgend jaar, dat dit de tijd is dat Conor zal terugkeren in januari of februari. " McGregor ging eerder dit jaar met pensioen, of hij inderdaad nieuwe energie heeft verkregen om te vechten zal blijken, Amirkhani gelooft er in ieder geval in.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws