Conor McGregor door het stof: 'Ik was echt fout' (video) Nieuws
Nieuws

Conor McGregor door het stof: 'Ik was echt fout' (video)

Conor McGregor door het stof: 'Ik was echt fout' (video)

De voormalige UFC lichtgewicht en vedergewicht kampioen sprak voor het eerst, sinds een video die eerder deze maand opdook van een incident in een bar.

De video, die voor het eerst werd uitgebracht door TMZ, laat zien hoe McGregor (21-4 MMA, 9-2 UFC) zijn "Proper 12" whisky aanbiedt aan pub bezoekers. Een man aan de bar wijst het aanbod van McGregor af. Blijkbaar niet gecharmeerd dat de man weigert mee te drinken, probeert McGregor de man te overtuigen, voordat hij hem met een vuist in het gezicht slaat.

Donderdag sprak McGregor voor het eerst in het openbaar over het incident in een interview met ESPN. Hoewel hij zich niet direct verontschuldigde, gaf McGregor toe dat hij 'ongelijk' had. Ierse autoriteiten onderzoeken het incident, maar er zijn geen aanklachten ingediend.

Zeken op een rijtje

"In werkelijkheid maakt het niet uit wat daar is gebeurd," zei McGregor. “Ik had het mis. Die man verdiende het om van zijn tijd in de kroeg te genieten zonder het te laten eindigen zoals het was. Hoewel het vijf maanden geleden was, probeerde ik het goed te maken. Dat is inmiddels gebeurt. Dat maakt niet eens uit, ik was echt fout. "

ZIE OOK>> Conor McGregor mishandeld oude man in een bar

"Ik moet me realiseren dat dat niet de houding of het gedrag is van een leider of krijgskunstenaar (of) van een kampioen," zei McGregor. “Ik moet mijn hoofd erbij houden en gewoon terug in de kooi gaan, vechten voor verlossing, vergelding, respect. De dingen die me tot de man hebben gemaakt die ik ben. En dat is wat ik ga doen. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws