Conor McGregor krijgt waanzinnig hoog bedrag aangeboden om te vechten (video) Nieuws
Nieuws

Conor McGregor krijgt waanzinnig hoog bedrag aangeboden om te vechten (video)

Conor McGregor krijgt waanzinnig hoog bedrag aangeboden om te vechten (video)
Conor McGregor krijgt waanzinnig hoog bedrag aangeboden om te vechten (video)

Conor McGregor kan zijn spaarpot spekken als hij een gevecht accepteert met YouTube ster Jake Paul. Deze biedt in een video $50 miljoen om in de boksring de strijd aan te gaan.

Jake Paul komt vers van een virale knock-out op het event tussen Mike Tyson en Roy Jones Jr. De YouTube ster voelt zich daardoor onverslaanbaar. De knock-out op Nate Robinson moet een adrenaline stoot zijn geweest voor Paul die vrijwel direct meerdere grote namen uit de vechtsport uitdaagde.

Klootzak

UFC-ster Conor McGregor is daar een van naast 'bad boy' Nate Diaz. Echter lacht deze de Paul uit en zegt: ,,Jake Paul, je hebt een schop onder je reet verdiend, jij verdomde klootzak, je kunt niet eens echt vechten, je zal eindigen met je hoofd in je kont als je zo dom blijft praten."

Toch blijft Paul de UFC sterren lastig vallen en telt de troefkaart van maar liefst 50 miljoen uit de kast. UFC-president Dana White heeft al gezegd dat Paul een gevecht met zijn vechters kan vergeten. Waarop Paul op zijn beurt met White verbaal de vloer aanveegt.

Bangerik

,,Dana White, jij bent ook een fucking pussy, jij lelijke, fucking kale bitch. Je zei dat er nul procent kans is dat dit gevecht plaatsvindt. Conor, je bent bang. Dana, je bent bang", aldus Paul in een twitter tirade.

Wat McGregor betreft zegt Paul: ,,Mijn team heeft je vanmorgen een aanbieding van $ 50 miljoen gestuurd. $ 50 miljoen contant, het grootste bod dat je ooit hebt gekregen. Maar je bent nog steeds bang om met me te vechten, Conor. Je ontwijkt me omdat je niet wilt verliezen van een fucking YouTuber.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws