Home / Nieuws / Conor McGregor daagt ‘Hollywood-actrice’ Mark Wahlberg uit

Conor McGregor daagt ‘Hollywood-actrice’ Mark Wahlberg uit

Conor McGregor daagt 'Hollywood-actrice' Mark Wahlberg uit

De voormalige tweevoudig UFC-kampioen Conor McGregor ging onlangs met pensioen, maar hij blijft uitdagingen aangaan.

McGregor mikte zaterdagavond op Hollywood-ster Mark Wahlberg, waar hij suggereert dat het paar vecht voor “alle aandelen” van de UFC. “Ik heb besloten om Hollywood-actrice Mark Wahlberg uit te dagen. Een strijd om alle aandelen! ” Meldt de Ier op twitter.

Om Wahlberg uit de tent te lokken noemt hij hem actrice in plaats van acteur, hiermee implicerend dat hij een softy zou zijn. Hoewel dit waarschijnlijk niet de uitdaging is waar UFC-fans op hoopten, voegt het brandstof toe aan de voortdurende vete tussen ‘Mystic Mac’ en de UFC.

Veel sterren heb UFC-aandelen

Een groot aantal bekende acteurs en musici bezitten UFC-aandelen zoals; Ben Affleck, Michael Bay, Tom Brady, Rob Dyrdek, Guy Fieri, Flea, Abel “The Weeknd” Tesfaye, Calvin Harris, Anthony Kiedis, Jimmy Kimmel, Robert Kraft, Adam Levine, Li Na, LL Cool J, Cam Newton, Trey Parker, Tyler Perry, Maria Sharapova, Sylvester Stallone, Mark Wahlberg, Serena Williams en Venus Williams.

LEES OOK: Conor McGregor zwaar in de problemen

Of Wahlberg ingaat op de uitdaging van McGregor is niet bekend. De Ier kwam voor het laatst in actie tijdens het UFC 229-evenement in oktober, waar hij een vernederend verlies leed tegen de huidige lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov

Foto:Instagram McGregor

Bekijk ook

MMA-vechter dood aangetroffen in hotelkamer

De 29-jarige MMA-vechter was in Chisinau, waar hij een wedstrijd had tegen Lilian Grosu.

Bokskampioen Wladimir Klitschko op zee aan dood ontsnapt

Voormalig zwaargewicht kampioen Wladimir Klitschko, werd gered door de Spaanse kustwacht nadat het luxe jacht waar hij aan boord was in brand vloog.

Oud-kickbokskampioen Lucia Rijker ambassadeur ChildsLife

Oud-kickbokskampioen Lucia Rijker ambassadeur ChildsLife