Conor McGregor daagt 'Hollywood-actrice' Mark Wahlberg uit Nieuws
Nieuws

Conor McGregor daagt 'Hollywood-actrice' Mark Wahlberg uit

Conor McGregor daagt 'Hollywood-actrice' Mark Wahlberg uit
Conor McGregor daagt 'Hollywood-actrice' Mark Wahlberg uit

De voormalige tweevoudig UFC-kampioen Conor McGregor ging onlangs met pensioen, maar hij blijft uitdagingen aangaan.

McGregor mikte zaterdagavond op Hollywood-ster Mark Wahlberg, waar hij suggereert dat het paar vecht voor "alle aandelen" van de UFC. "Ik heb besloten om Hollywood-actrice Mark Wahlberg uit te dagen. Een strijd om alle aandelen! " Meldt de Ier op twitter.

Om Wahlberg uit de tent te lokken noemt hij hem actrice in plaats van acteur, hiermee implicerend dat hij een softy zou zijn. Hoewel dit waarschijnlijk niet de uitdaging is waar UFC-fans op hoopten, voegt het brandstof toe aan de voortdurende vete tussen 'Mystic Mac' en de UFC.

Veel sterren heb UFC-aandelen

Een groot aantal bekende acteurs en musici bezitten UFC-aandelen zoals; Ben Affleck, Michael Bay, Tom Brady, Rob Dyrdek, Guy Fieri, Flea, Abel “The Weeknd” Tesfaye, Calvin Harris, Anthony Kiedis, Jimmy Kimmel, Robert Kraft, Adam Levine, Li Na, LL Cool J, Cam Newton, Trey Parker, Tyler Perry, Maria Sharapova, Sylvester Stallone, Mark Wahlberg, Serena Williams en Venus Williams.

LEES OOK: Conor McGregor zwaar in de problemen

Of Wahlberg ingaat op de uitdaging van McGregor is niet bekend. De Ier kwam voor het laatst in actie tijdens het UFC 229-evenement in oktober, waar hij een vernederend verlies leed tegen de huidige lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov

Foto:Instagram McGregor

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws