Seksueel misbruik Conor McGregor: Ierse politie nam DNA af Nieuws
Nieuws

Seksueel misbruik Conor McGregor: Ierse politie nam DNA af

Seksueel misbruik Conor McGregor: Ierse politie nam DNA af
Seksueel misbruik Conor McGregor: Ierse politie nam DNA af

Het lijkt erop dat de Ierse voormalig MMA-wereldkampioen McGregor steeds dieper in de problemen raakt.

Gisteren maakte de vechter ook wel bekend als 'The Notorious' zijn pensioen bekend, hij mag dan wel beging dertig zijn maar hangt volgens eigen zeggen zijn MMA-handschoenen in de wilgen. Dit gaat niet zonder slag of stoot en de geruchten molen draait dan ook volop.

LEES OOK: Conor McGregor kondigt pensioen aan

Kwade tongen beweren dat het aan afleiding manoeuvre is van de vechter om een gevecht te krijgen. Het laatste paste McGregor in al eens toe in 2016. En als gevolg daarvan stond hij tegenover Nate Diaz in een enorme rematch op UFC 202 later dat jaar.

Vaag hotel

Nu blijkt dat McGregor wordt beschuldigd van aanranding, hij werd naar het politiebureau gesommeerd en gaf vrijwillig DNA af. De beschuldiging gaat terug tot december vorig jaar. "De vrouw die zegt te zijn aangerand door McGregor, zei dat het plaatsvond in het Beacon Hotel, in een buitenwijk van Dublin.

Of er daadwerkelijk sprake is van aanranding of seksueel misbruik zal nog moeten blijken. McGregor zelf ontkend ten stelligste, ook het feit dat hij vrijwillig DNA af gaf zou impliceren dat hij onschuldig is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws