Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Seksueel misbruik Conor McGregor: Ierse politie nam DNA af

Seksueel misbruik Conor McGregor: Ierse politie nam DNA af

Youtube

Het lijkt erop dat de Ierse voormalig MMA-wereldkampioen McGregor steeds dieper in de problemen raakt.

Gisteren maakte de vechter ook wel bekend als ‘The Notorious’ zijn pensioen bekend, hij mag dan wel beging dertig zijn maar hangt volgens eigen zeggen zijn MMA-handschoenen in de wilgen. Dit gaat niet zonder slag of stoot en de geruchten molen draait dan ook volop.

LEES OOK: Conor McGregor kondigt pensioen aan

Kwade tongen beweren dat het aan afleiding manoeuvre is van de vechter om een gevecht te krijgen. Het laatste paste McGregor in al eens toe in 2016. En als gevolg daarvan stond hij tegenover Nate Diaz in een enorme rematch op UFC 202 later dat jaar.

Vaag hotel

Nu blijkt dat McGregor wordt beschuldigd van aanranding, hij werd naar het politiebureau gesommeerd en gaf vrijwillig DNA af. De beschuldiging gaat terug tot december vorig jaar. “De vrouw die zegt te zijn aangerand door McGregor, zei dat het plaatsvond in het Beacon Hotel, in een buitenwijk van Dublin.

Of er daadwerkelijk sprake is van aanranding of seksueel misbruik zal nog moeten blijken. McGregor zelf ontkend ten stelligste, ook het feit dat hij vrijwillig DNA af gaf zou impliceren dat hij onschuldig is.

Bekijk ook

Jorge Masvidal neemt de uitdaging van Nate Diaz aan

Jorge Masvidal is meer dan bereid om Nate Diaz te ontmoeten in de Octagon.

Cris Cyborg in onderhandeling met Bellator

Bellator-president Scott Coker vertelde in een interview met MMA Fighting dat hij, hoewel er nog werk aan de winkel is, hoopt dat vedergewicht Cris Cyborg binnenkort een contract tekent met Bellator.

Conor McGregor door het stof: ‘Ik was echt fout’ (video)

De voormalige UFC lichtgewicht en vedergewicht kampioen sprak voor het eerst, sinds een video die eerder deze maand opdook van een incident in een bar.