Compleet boks event afgelast door Covid-19 bij kampioen Teofimo Lopez Nieuws
Nieuws

Compleet boks event afgelast door Covid-19 bij kampioen Teofimo Lopez

Compleet boks event afgelast door Covid-19 bij kampioen Teofimo Lopez

Teofimo Lopez is naar verluidt positief getest op het coronavirus en zijn geplande gevecht met George Kambosos is uitgesteld tot 14 augustus. De kampioen met vier titles zou op 19 juni een ontmoeting hebben met de Australische Kamobosos.

De 23-jarige Amerikaan Lopez heeft een positieve test op Covid en zal als zodanig niet kunnen vechten, omdat hij vermoedelijk zichzelf zal isoleren. Mike Coppinger meldt het nieuws vandaag. De undercard van de wedstrijd, die op Triller zou worden getoond, is ook afgelast.

Koelkast

Matchroom-promotor Eddie Hearn vertelde aan de DAZN Boxing Show gisteren dat hij graag een gevecht zou regelen tussen Lopez en zijn eigen vechter Devin Haney. Deze plannen kunne voor nu ook de koelkast in.

Lopez heeft pas onlangs een nieuwe deal gesloten met Top Rank na maanden van onenigheid tussen de twee partijen die ertoe hebben geleid dat de Kambosos-uitdaging door Triller werd veiliggesteld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws