Clown! Overeem zwaar onder vuur: WWE Superstar slaat terug
Home / Nieuws / Clown! Overeem zwaar onder vuur: WWE Superstar slaat terug

Clown! Overeem zwaar onder vuur: WWE Superstar slaat terug

Alistair Overeem krijgt flink wat kritiek over zijn homofobe uitlatingen terwijl hij sprak in een interview over pro-worstelen. WWE Superstar T-BAR, slaat terug en vindt dat de Nederlander buiten zijn boekje gaat.

Afgelopen week werd Overeem aangekondigd als titeluitdager tegen Rico Verhoeden op 23 oktober. Dit werd internationaal opgepakt en de topvechter werd dan ook geïnterviewd door de media. In een van de interviews, in dit geval met MMA-reporter Ariel Helwani liet Overeem blijken niets met het ‘nep’ pro worstelen te hebben.

,,Dat hele worstelen, ik keek ernaar toen ik acht, negen, tien jaar oud was… Ik kijk niet meer sinds ’92, ’93, ’94. En onlangs begon ik opnieuw te kijken en op YouTube, en oh mijn god”, zei Overeem. ,,Het is gewoon stom wat al deze jongens doen. Het is kreupel, het is nep, het is dom, het slaat nergens op een homo sport.”

Onzin gepraat

Er staat echter altijd een superster klaar om pro-worstelen te verdedigen wanneer dat nodig is. Deze keer was het T-BAR. Hij beweerde dat Overeem geïntimideerd is door de sport zelf en schaduw werpt op pro-worstelen vanwege diens aflopende carrière.

,,Deze clown Alistair Overeem die pro-worstelen “homo” en “nep” noemt, vat alles samen wat je moet weten over onzekere voormalige vechters die geïntimideerd zijn door het feit dat mensen nu meer om worstelen geven dan om je aflopende carrière”, schreef T-Bar.

Bekijk ook

Gestoord! Coach trapt kickboksers ‘KO’ (video)

Wat moeten wij hier nu weer van denken?

Zoon SLOOPT stiefvader die moeder mishandelde! ‘Flik dit nooit meer’

Hij mepte de bruut alle kanten op.

‘Nokken hij is al ‘KO!’ Knuppelaar neer gemept (video)

Dreigen is geen slim idee

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page