'Homo sport!' Overeem deelt zijn ongezouten mening over pro-wrestling
Home / Nieuws / ‘Homo sport!’ Overeem deelt zijn ongezouten mening over pro-wrestling

‘Homo sport!’ Overeem deelt zijn ongezouten mening over pro-wrestling

Alistair Overeem is geen fan van professioneel worstelen. De vechter die binnenkort tegenover Rico Verhoeven staat in een titelgevecht, noemt het ‘nep, saai, stom en een homo sport’.

De uitspraken van Overeem over het pro-wrestling deed de vechter gisteren in the MMA-hour waar zijn gevecht met Verhoeven aangekondigd werd. De terugkeer van ex-UFC collega’s CM Punk en voormalig tegenstander Brock Lesnar naar het worstelen waren aan leiding voor de uitspraken van de topatleet.

Slaat nergens op

Overeem begon zijn opmerkingen door te vertellen dat hij naar de WWE keek toen hij opgroeide in de leeftijd van 8 tot 10. Hij herinnerde zich met plezier dat hij een grote fan was van worstelaars als Hulk Hogan, Ultimate Warrior, Honky Tonk Man en Andre The Giant.

,,Onlangs begon ik opnieuw op YouTube te kijken, en oh mijn god, dit spul is zwak”, zei. ,,Het is gewoon belachelijk wat deze jongens doen. Het is nep. Het is saai. Het is stom. Het is homo. Het slaat nergens op.” Toch heeft het pro-wrestling wereldwijd een grote aanhang, waaronder in Nederland.

Bekijk ook

‘Waar zit je?’ McGregor uitgedaagd door oud-rivaal

Waar zit je McNuggets

Dodelijke aanval! ‘Bekende bokser ernstig gewond, vriend overleden’

Ik hoorde geschreeuw. Ze riepen: ‘Een beer!’

Strelka knokker ‘KO’ door de touwen getrapt’ (video)

Strelka is een fenomeen in Rusland

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page