Cameron Grimes tegenover Ted DiBiase en NXT Championship rematch Nieuws
Nieuws

Cameron Grimes tegenover Ted DiBiase en NXT Championship rematch

Cameron Grimes tegenover Ted DiBiase en NXT Championship rematch

Op NXT speelde afgelopen nacht een paar grote gebeurtenissen. Cameron Grimes en Ted DiBiase gingen tegenover elkaar in de ring om hun problemen uit te praten. In de main event verdedigde Karrion Kross zijn NXT Championship tegen Finn Balor in een rematch van NXT TakeOver Stand and Deliver.

Tijdens de face to face legde DiBiase uit dat hij zichzelf in Grimes ziet, maar dat hij zijn focus verloor toen hij rijk werd. LA Knight onderbrak Grimes en DiBiase om DiBiase voor zichzelf te paaien als manager. Eerst leek dat niet te lukken, maar nadat Knight Grimes aanviel en DiBiase wegging met Knight, bleek het Knight toch te lukken om DiBiase aan zijn kant over te halen.

TakeOver rematch

Als main event was er een TakeOver rematch voor de NXT Championship. Finn Balor werd twee weken geleden een rematch gegeven door NXT-kampioen Karrion Kross nadat Balor erom vroeg. Balor gaf Kross alles wat hij kan, waaronder de moves van de kampioen tegen hem te gebruiken en door meerdere submissiongrepen op Kross te houden, maar uiteindelijk bezweek Balor van een sleeper hold waardoor Kross zijn NXT Championship behield.

Hieronder zijn de volledige resultaten van NXT:

  • Ember Moon en Shotzi Blackheart versloegen Dakota Kai en Raquel Gonzalez.
  • Pete Dunne versloeg Bobby Fish.
  • Mercedes Martinez versloeg Zayda Ramier.
  • Franky Monet versloeg Cora Jade.
  • NXT Championship: Karrion Kross versloeg Finn Balor om de titel te behouden.

NXT is in de VS iedere dinsdagavond live te zien op USA Network en in Nederland een dag of twee later op WWE Network.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws