Chaos bij UFC 300! Vechter slaat lastige fan onderuit (video) Nieuws
Nieuws

Chaos bij UFC 300! Vechter slaat lastige fan onderuit (video)

Chaos bij UFC 300! Vechter slaat lastige fan onderuit (video)

Arman Tsarukyan, de Russische vechter die zich opmaakte voor zijn gevecht tegen Charles Oliveira bij UFC 300 in Las Vegas vandaag, liet zich niet provoceren door een lastige fan.

Arman Tsarukyan staat bekend om zijn harde aanpak, zowel binnen als buiten de vechtkooi. Tijdens een escalatie met een fan voorafgaand aan zijn gevecht tegen Oliveira, escaleerde een situatie toen een deze te dichtbij kwam en begon te schelden.

"Ik tolereer geen disrespect, zeker niet vlak voor mijn gevecht," verklaarde Tsarukyan. Hij deelde enkele klappen uit aan de fan, waardoor de situatie escaleerde.

De dunne lijn tussen steun en provocatie

De Russische vechter, hoewel bekend om zijn agressieve stijl in de vechtkooi, is niet vies van een confrontatie buiten de arena. "Ik bescherm mijn eer en laat niet over me heen lopen, waar dan ook," zei hij met een glimlach.

Tsarukyan versloeg de Braziliaanse voormalige UFC licht kampioen Charles Oliveira via een split decision. Ondanks zijn winst op Oliveira was Tsarukyan het daar niet mee eens en vond dat hij via een unanieme beslissing de winst had moeten krijgen.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws