🎥 Bullshit: Khabib 'boos' na verlies tegen Nederlandse kickbokser - Vechtsport Info
Home / Nieuws / 🎥 Bullshit: Khabib ‘boos’ na verlies tegen Nederlandse kickbokser

🎥 Bullshit: Khabib ‘boos’ na verlies tegen Nederlandse kickbokser

Khabib Nurmagomedov, de voormalige UFC-lichtgewicht kampioen staat bekend om zijn beheersing. Toch verloor hij deze tijdens een training met de Nederlandse kickbokser Frank Munoz.

Het incident tussen Munoz en Khabib vond plaats tijdens een training sessie. Voormalig UFC lichtgewicht Josh Thompson sprak over het feit Khabib verloor van de in Nederland wonende Munoz bij AKA (American Kickboxing Academy). Thomson zei tijdens zijn podcast, ‘Waiting in’ met voormalig scheidsrechter-commentator John McCarthy: ,,Ik herinner mij dat Khabib verloor van de langere Munoz, Frank sparde hard met hem twee weken voor het gevecht van Khabib”, aldus Thompson.

Grote Onzin

,,Frank nam Khabib goed te pakken. Khabib heeft hem gewoon opgepakt en slamde hem op het canvas. We moesten Khabib van Munoz af trekken aan het einde van de ronde. Het ging er hard aan toe. ” Munoz stuurde onze redactie een bericht met de video van de postcast en gaf commentaar.

,,Wat er in de sportschool gebeurt, blijft in de sportschool, Josh Thompson praat gewoon bullshit .. Ik hou van Khabib Nurmagomerov, hij is een geweldige kerel en het belangrijkste, wat er in de sportschool gebeurt, blijft in de sportschool”, aldus Munoz.

Ook al vond het zogenaamde incident enige tijd geleden plaats blijkt deze actueel te blijven. Uit het commentaar van Munoz blijkt dat er absoluut geen vijandigheid was of is tussen de kickbokser en de Rus. Meer video’s vindt je op het Youtube kanaal van Munoz.

Bekijk ook

‘KO’! Kersverse UFC’er MEPT rivaal bruut naar het canvas

Steven Nguyen verdiende zich afgelopen nacht een UFC contract.

Verhoeven’s DOPING opmerking over Overeem: ‘Ik zit goed’ (video)

Rico Verhoeven en Alistair Overeem stonden gisteravond voor het eerst tegenover elkaar.

10 seconden! Overeem: ‘Snel einde Verhoeven gevecht’ (video)

Alistair Overeem en Rico Verhoeven kwamen vanavond voor het eerst oog in oog te staan.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page