🎥 Bullshit: Khabib ‘boos’ na verlies tegen Nederlandse kickbokser – Vechtsport Info
Home / Nieuws / 🎥 Bullshit: Khabib ‘boos’ na verlies tegen Nederlandse kickbokser

🎥 Bullshit: Khabib ‘boos’ na verlies tegen Nederlandse kickbokser

Khabib Nurmagomedov, de voormalige UFC-lichtgewicht kampioen staat bekend om zijn beheersing. Toch verloor hij deze tijdens een training met de Nederlandse kickbokser Frank Munoz.

Het incident tussen Munoz en Khabib vond plaats tijdens een training sessie. Voormalig UFC lichtgewicht Josh Thompson sprak over het feit Khabib verloor van de in Nederland wonende Munoz bij AKA (American Kickboxing Academy). Thomson zei tijdens zijn podcast, ‘Waiting in’ met voormalig scheidsrechter-commentator John McCarthy: ,,Ik herinner mij dat Khabib verloor van de langere Munoz, Frank sparde hard met hem twee weken voor het gevecht van Khabib”, aldus Thompson.

Grote Onzin

,,Frank nam Khabib goed te pakken. Khabib heeft hem gewoon opgepakt en slamde hem op het canvas. We moesten Khabib van Munoz af trekken aan het einde van de ronde. Het ging er hard aan toe. ” Munoz stuurde onze redactie een bericht met de video van de postcast en gaf commentaar.

,,Wat er in de sportschool gebeurt, blijft in de sportschool, Josh Thompson praat gewoon bullshit .. Ik hou van Khabib Nurmagomerov, hij is een geweldige kerel en het belangrijkste, wat er in de sportschool gebeurt, blijft in de sportschool”, aldus Munoz.

Ook al vond het zogenaamde incident enige tijd geleden plaats blijkt deze actueel te blijven. Uit het commentaar van Munoz blijkt dat er absoluut geen vijandigheid was of is tussen de kickbokser en de Rus. Meer video’s vindt je op het Youtube kanaal van Munoz.

Bekijk ook

Vechtbaas: Alvarez (37) vs. De la Hoya (48) ‘reële mogelijkheid’

Eddie Alvarez vs. Oscar de la Hoya is “een reële mogelijkheid”, bevestigt ONE Championship baas ...

Jonge Marokkaanse boksers spoorloos verdwenen in Polen

Het is eerder voorgekomen dat Marokkaanse atleten een reis naar Polen gebruikte om in Europa een verblijf te zoeken.

Sportscholen nog steeds niet open na versoepelen maatregelen

De sport blijft voorlopig het haasje, wanneer hier verlichting komt is niet duidelijk.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page