? Bullshit: Khabib 'boos' na verlies tegen Nederlandse kickbokser Nieuws
Nieuws

? Bullshit: Khabib 'boos' na verlies tegen Nederlandse kickbokser

? Bullshit: Khabib 'boos' na verlies tegen Nederlandse kickbokser

Khabib Nurmagomedov, de voormalige UFC-lichtgewicht kampioen staat bekend om zijn beheersing. Toch verloor hij deze tijdens een training met de Nederlandse kickbokser Frank Munoz.

Het incident tussen Munoz en Khabib vond plaats tijdens een training sessie. Voormalig UFC lichtgewicht Josh Thompson sprak over het feit Khabib verloor van de in Nederland wonende Munoz bij AKA (American Kickboxing Academy). Thomson zei tijdens zijn podcast, ‘Waiting in’ met voormalig scheidsrechter-commentator John McCarthy: ,,Ik herinner mij dat Khabib verloor van de langere Munoz, Frank sparde hard met hem twee weken voor het gevecht van Khabib", aldus Thompson.

Grote Onzin

,,Frank nam Khabib goed te pakken. Khabib heeft hem gewoon opgepakt en slamde hem op het canvas. We moesten Khabib van Munoz af trekken aan het einde van de ronde. Het ging er hard aan toe. " Munoz stuurde onze redactie een bericht met de video van de postcast en gaf commentaar.

,,Wat er in de sportschool gebeurt, blijft in de sportschool, Josh Thompson praat gewoon bullshit .. Ik hou van Khabib Nurmagomerov, hij is een geweldige kerel en het belangrijkste, wat er in de sportschool gebeurt, blijft in de sportschool", aldus Munoz.

Ook al vond het zogenaamde incident enige tijd geleden plaats blijkt deze actueel te blijven. Uit het commentaar van Munoz blijkt dat er absoluut geen vijandigheid was of is tussen de kickbokser en de Rus. Meer video's vindt je op het Youtube kanaal van Munoz.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws