Video: Kickboks kampioen Frank Muñoz gediscrimineerd op Schiphol Nieuws
Nieuws

Video: Kickboks kampioen Frank Muñoz gediscrimineerd op Schiphol

Video: Kickboks kampioen Frank Muñoz gediscrimineerd op Schiphol
Video: Kickboks kampioen Frank Muñoz gediscrimineerd op Schiphol

Hij ging zijn vriendin ophalen op Schiphol zondag, Kickboks kampioen Frank Muñoz, echter liep dit anders af dan verwacht.

Via twitter deelde Muñoz een video waar hij te zien is op luchthaven Shiphol, Amsterdam waar de kickbokser zijn vriendin wilde ophalen, maar kwam voor een nare verassing te staan.

Muñoz die al jaren in Amsterdam woont en traint is een meervoudig wereldkampioen kickboksen en stond in 2010 tegen Rico Verhoeven in de ring.

Scheldende beveiligers

De beveiliging op Schiphol wilde zonder geldige reden dat Muñoz zich verwijdere uit de ophaal terminal. Daarbij werden harde woorden gebruikt en een vrouwelijke beveiliger vroeg of Muñoz zijn "fucking camera" uit wilde zetten.

De kickbokser pikte dit niet en zelfs de luchthaven politie werd er bijgehaald. Muñoz slaagde er toch in zijn vriendin op te halen en besloot toen verhaal te halen bij de beveiligers, omdat hij zich gediscrimineerd voelt en onterecht behandeld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws