'Bullshit!' Jake Paul betwist financieel debacle Nieuws
Nieuws

'Bullshit!' Jake Paul betwist financieel debacle

'Bullshit!' Jake Paul betwist financieel debacle

Jake Paul betwist de recente berichten dat zijn herkansing tegen Tyron Woodley niet veel opgeleverd heeft aan PPV ticket inkomsten. Oorspronkelijk zou Paul het opnemen tegen Tommy Fury op 18 december, maar raakte de Brit geblesseerd en viel Woodley in.

De herkansing met Woodley werd niet echt breed uitgemeten in de pers en de animo bij fans was niet groot. Vervolgens kwamen recente cijfers naar buiten dat de pay-per-view tickets minder dan 65.000 aankopen hadden gedaan.

Paul beweert echter dat die cijfers 'Bullshit' zijn, terwijl hij toegeeft dat het niet zijn beste avond was om geld te verdienen. ,,De geruchten over de PPV-verkopen zijn onzin. 1e gevecht met Woodley, we hebben meer dan 500.000 verkocht" zegt Paul.

Grote onzin

,,De cijfers voor deze komen nog steeds binnen, maar zien er nog steeds positief uit. Niet mijn beste avond Maar onthoud.. Iedereen wilde mij zien tegen Fury en dat is wat we hebben verkocht. " Zelfs met de slechte pay-per-view is Jake Paul nog steeds een rijzende ster en staat nu 5-0 in het boksen (lees verder onder video).

In de herkansing tegen voormalig UFC-kampioen Woodley scoorde hij een enorme KO-overwinning nadat hij deze eerder in augustus via een split decision had verslagen. Daarvoor versloeg in april Ben Askren in de eerste ronde via een brute 'KO' om zijn ongelooflijke record in 2021 te claimen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws