Home / Nieuws / Bruut knock-out geslagen MMA-vechter deelt ‘epische’ ziekenhuis foto

Bruut knock-out geslagen MMA-vechter deelt ‘epische’ ziekenhuis foto

Afgelopen zaterdagavond had de UFC Fight Night 139 de headliner tussen Yair Rodriguez en Chan Sung Jung. Een wedstrijd die voor veel MMA-fans de boeken in gaat als een van de topgevechten van 2018. En beide heren hebben de littekens om het te bewijzen.

Dat de strijd haar sporen heeft achtergelaten was duidelijk, beide atleten werden naar het ziekenhuis vervoerd voor de schade die ze hadden opgelopen tijdens hun “Fight of the Night” in Denver. Rodriguez scoorde een ongelooflijke, schokkende vijfde ronde knock-out tegen Jung (The Korean Zombie) met nog maar één seconde over in de laatste ronde.

Rodriguez en Jung werden onderzocht op eventuele ernstige verwondingen, maar voordat dat gebeurde, kruisten ze paden in de eerste hulp. De vechters hadden blijkbaar de tegenwoordigheid van geest om te stoppen en te poseren voor een foto die het slopende karakter van MMA personifieert, maar ook de sportiviteit die bepaalde atleten kunnen laten zien.

Respect

De foto werd op Instagram geplaatst door Jung, deze plaatste eerder al een post met de boodschap dat hij zich schaamde verloren te hebben. De reacties op zijn post met de ziekenhuis foto waren vooral een hart onder de riem. Er werd onder andere opgemerkt dat met het tonen van de foto in het ziekenhuis juist zijn grootheid en respect naar zijn tegenstander werden getoond.

Bekijk ook

Vreemdgaan: Conor McGregor bespot door moeder ‘liefdeskind’

Terri Murray, een 26-jarige moeder uit Liverpool beweert dat ze met McGregor sex heeft gehad tijdens een avondje uit in 2017.

Huilend karate jochie breekt harten over de hele wereld (video)

De beelden van een huilend karate jongetje brak de harten van een groot aantal mensen.

Sambo worstelen: Mistral Janssen imponeert op EK ’19 Spanje

Op de EK ’19 sambo worstelen in Gijón te Spanje pakt Mistral Janssen (90 kg) een 3e plaats. 

REGIO NIEUWS UITGELICHT