Bruut knock-out geslagen MMA-vechter deelt 'epische' ziekenhuis foto Nieuws
Nieuws

Bruut knock-out geslagen MMA-vechter deelt 'epische' ziekenhuis foto

Bruut knock-out geslagen MMA-vechter deelt 'epische' ziekenhuis foto

Dat de strijd haar sporen heeft achtergelaten was duidelijk, beide atleten werden naar het ziekenhuis vervoerd voor de schade die ze hadden opgelopen tijdens hun "Fight of the Night" in Denver. Rodriguez scoorde een ongelooflijke, schokkende vijfde ronde knock-out tegen Jung (The Korean Zombie) met nog maar één seconde over in de laatste ronde.

Rodriguez en Jung werden onderzocht op eventuele ernstige verwondingen, maar voordat dat gebeurde, kruisten ze paden in de eerste hulp. De vechters hadden blijkbaar de tegenwoordigheid van geest om te stoppen en te poseren voor een foto die het slopende karakter van MMA personifieert, maar ook de sportiviteit die bepaalde atleten kunnen laten zien.

Respect

De foto werd op Instagram geplaatst door Jung, deze plaatste eerder al een post met de boodschap dat hij zich schaamde verloren te hebben. De reacties op zijn post met de ziekenhuis foto waren vooral een hart onder de riem. Er werd onder andere opgemerkt dat met het tonen van de foto in het ziekenhuis juist zijn grootheid en respect naar zijn tegenstander werden getoond.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws