Home / Nieuws / VIDEO: MMA-vechter deelt brute knock-out uit in laatste seconde

VIDEO: MMA-vechter deelt brute knock-out uit in laatste seconde

Tijdens UFC Fight Night 139 in Denver afgelopen nacht zagen de MMA-fans wel een van de meest verassende wedstrijden ooit. Eén seconde voor het afgaan van de zoemer die het einde van de partij aankondigde sloeg Yair Rodriguez zijn tegenstander Chan Sung Jung via een onverwachte elleboog KO.

Chan Sung Jung ook wel bekend onder zijn bijnaam ‘The Korean Zombie’ (Koreaanse zombie), deed deze eer aan. Terwijl de vechters op het geluid wat de laatste minuut aangaf elkaar nog even goed te lijf gingen, dook Rodriguez weg naar beneden.

In deze verdedigende actie landde de elleboog van Rodriguez op het hoofd van de Zombie die neer ging, en uitgeteld beleef liggen terwijl de zoemer het einde van de partij aangaf (op 4:59). Een uitzinnig publiek en het team van Rodriguez gingen compleet uit hun dak.

Verrassing

Een verrassendere afsluiter van de hoofdpartij die het 25e jubileum van de UFC kenmerkte had men niet kunnen verwachten. Op hetzelfde event zagen de Nederlandse MMA-fans de succesvolle terugkeer van Germaine de Randamie, die met het verslaan van Raquel Pennington weer helemaal terug is bij de UFC.

 

Yair Rodriguez def. Chan Sung Jung via KO (Elbow) – Round 5, 4:59.

Bekijk ook

Vreemdgaan: Conor McGregor bespot door moeder ‘liefdeskind’

Terri Murray, een 26-jarige moeder uit Liverpool beweert dat ze met McGregor sex heeft gehad tijdens een avondje uit in 2017.

Huilend karate jochie breekt harten over de hele wereld (video)

De beelden van een huilend karate jongetje brak de harten van een groot aantal mensen.

Sambo worstelen: Mistral Janssen imponeert op EK ’19 Spanje

Op de EK ’19 sambo worstelen in Gijón te Spanje pakt Mistral Janssen (90 kg) een 3e plaats. 

REGIO NIEUWS UITGELICHT